breaking newsΕλλάδακοινωνία

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΡ ΓΟΥΕΣΤ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ: Αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά – Χαροπαλεύει 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στην πλάτη…

Δραματική κατάληξη είχε η εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κάτω Κηφισιά στις 5:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας με τους δύο δράστες να πυροβολούν τον 52χρονο ιδιοκτήτη δύο φορές στην πλάτη και να τον τραυματίζουν σοβαρότατα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες τη στιγμή της εισβολής των δύο αδίστακτων ληστών εκτός από τον 52χρονο στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του.

Ο 52χρονος, ο οποίος κοιμόταν, αντιλήφθηκε τους ληστές, βγήκε από το υπνοδωμάτιό του και είδε τους δύο άνδρες που είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Όταν οι ληστές είδαν τον άνδρα προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και αρχικά τον χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο. Επειδή όμως ο 52χρονος συνέχισε να αντιστέκεται ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση με τον διοικητή του νοσοκομείου να χαρακτηρίζει την κατάσταση του «πολύ κρίσιμη».

Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγο του 52χρονου, η οποία, όμως, βρίσκεται σε κατάταση σοκ από όσα έζησε.

Οι άνδρες της Σήμανσης βρήκαν στο σπίτι δύο κάλυκες από πιστόλι.

Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εισβολή ληστών σε σπίτι 88χρονου απόστρατου του Λιμενικού στην Γλυφάδα, ο οποίος αντέδρασε και τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο ίδιος πριν τελικά να αφεθεί ελεύθερος.

Την αντίδραση του 88χρονου είχε καταδικάσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ» παρομοιάζοντας την κίνησή του με τον… μακελάρη στο Πάρκλαντ της Φλόριντα.

 

crashonline.gr

Back to top button