Home / Ελλάδα / Το άθλιο προεκλογικό εμπόριο πατρίδας και θρησκείας

Το άθλιο προεκλογικό εμπόριο πατρίδας και θρησκείας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος

Η πραγματικά αλγεινή εικόνα του πολιτικού ηγέτη αυτής της χώρας μπροστά από την εικόνα της Παναγίας να δηλώνει με περισσό στόμφο και ειρωνικό ύφος ότι οι άγιες εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ από τα δημόσια ιδρύματα, δικαιώνουν όλες τις προβλέψεις μας ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν θα σεβαστούν κανένα ιερό και όσιο και οι γνωστοί πατριδοκάπηλοι και ορθοδοξοκάπηλοι θα προσπαθήσουν, συνεπικουρούμενοι και από κάποιους ανεκδιήγητους ρασοφόρους, να εκμεταλλευτούν τις θρησκευτικές συνειδήσεις για εκλογικά κέρδη.

Φωτο122Είναι αθλιότητα να βλέπεις τους ίδιους που στην διάρκεια της καταστροφικής μνημονιακής τους εξουσίας διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, ψήφισαν τους περισσότερους αντιχριστιανικούς νόμους, ενώ εγκατέλειψαν με προδοτικό τρόπο κάθε εθνικό θέμα στην τύχη του επιτρέποντας έξω από το Σούνιο τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρα ειρωνευόμενες την ελληνική κυριαρχία, να εμφανίζονται σαν οι «προστάτες» της Ορθοδοξίας και του έθνους!

Είναι αυτοί που για πρώτη φορά θέσπισαν νόμους κατάλυσης της οικογένειας, του πιο παραδοσιακού θεμέλιου της ελληνικής κοινωνίας, με τα σύμφωνα συμβίωσης, με την νομική προστασία της διαστροφής, με την θρησκειολογική μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών, με την εισαγωγή στην εκπαίδευση ό,τι πιο αρρωστημένο και διεστραμμένο μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Είναι αυτοί που άφησαν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας έρμαιο στη μνημονιακή λαίλαπα, ενώ στην άλλη πλευρά οι απειλές και οι προκλήσεις έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και έχει παγιωθεί η πεποίθηση ότι ο πιο αδύναμος κρίκος της ευρύτερης περιοχής είναι η αδύναμη και προδομένη Ελλάδα.

Είναι οι ηθικοί αυτουργοί στην αυτοκτονια 5 και χιλιάδων Ελλήνων, εξ αιτίας της αβάσταχτης φορολογίας και της αβάσταχτης ανέχειάς τους. Απομήζυσαν και την τελευταία ρανίδα του αίματος όλων των Ελλήνων, εκτός από τους μεγαλοκαρχαρίες βολευτές, υπουργούς, δημοσιοκάφρους και όλους τους παρακοιμώμενους, που τους άφησαν άθικτα όλα τα δικαιώματά τους και καταγεμάτες τις τσέπες τους από τις πολλές χιλιάδες ευρώ που τους χορηγούσαν για να έχουν τις ψήφους τους και τα συνεχή εγκώμιά τους.

Τώρα αυτοί οι ίδιοι μπρος στον φόβο και στον τρόμο της εκλογικής τους ήττας, επιστρατεύουν όλα αυτά που ξεπούλησαν και πρόδωσαν για να προβληθούν σαν οι εθνοσωτήρες και οι υπερασπιστές της Ορθοδοξίας, που οι ίδιοι απαρνήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο για πρώτη φορά τόσο έντονα στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.
Μαζί τους σκανδαλωδώς ευνοημένοι επιχειρηματίες που εμφανίζονται σαν εθνικόφρονες, «ήρωες» που διακρίθηκαν στην προδοσία, πολιτικά αποβράσματα που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να αυξήσουν τα εισοδήματα τους, εμφανίζονται τώρα σαν οι μεγαλύτεροι εθνοπατέρες και οι πιστοί χριστιανοί της… απάτης και της κοροϊδίας.

Και το πιο θλιβερό σε όλα αυτά, μια ιεραρχία ξεπουλημένη να τους επικροτεί και να προτρέπει το ποίμνιο που αυτοί οι ποιμενάρχες το άφησαν έρμαιο στους λύκους της αποστασίας, να τους ακολουθήσει στον γκρεμό της εθνικής απώλειας και της μασονοποίησης της χώρας.

Φτάνει πια!

Πηγή NikosXeiladakis

About antonis

Check Also

Βlack Friday Ελλάδα 2018 Ξεπουλάμε… ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΤΕ, ΔΕΗ το 2018

Στα 2,73 δισ. ευρώ είναι το ποσό που προσδοκά η κυβέρνηση να εισπράξει το 2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code