Διεθνή

Πα-τέρας είχε αιμομικτικές σχέσεις με 2 του κόρες. Απέκτησαν τουλάχιστον 3 μωρά που τα σκότωσαν και τα έθαψαν στο σπίτι του Τρόμου! (Πολωνία)

Ένας πατέρας και η κόρη του συνελήφθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πολωνία ως ύποπτοι ότι σκότωσαν μωρά που γεννήθηκαν από αιμομικτικές σχέσεις.
Ένα σπίτι φρίκης ανακάλυψε η αστυνομία στο Τσερνίκι της Πολωνίας. Ο Piotra G, 54 ετών, και η κόρη του Paulina, 20 ετών, συνελήφθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο μετά την ανακάλυψη τριών νεκρών νεογνών στο υπόγειο του σπιτιού τους, όπως αναφέρει το πολωνικό πρακτορείο Τύπου.

Σύμφωνα με το πολωνικό μέσο Gazeta, κατηγορούνται για φόνο και αιμομιξικές σχέσεις. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας αποκάλυψαν ότι δύο από τα νεογέννητα που βρέθηκαν ήταν τα παιδιά που απέκτησαν μαζί η Παυλίνα και ο πατέρας της και ότι το τελευταίο μωρό ήταν αυτό που απέκτησε με την άλλη του κόρη.

Το στομάχι της είχε φύγει
Οι συνάδελφοι της Παυλίνας ήταν αυτοί που ειδοποίησαν τις αρχές αφού παρατήρησαν ανησυχητικά στοιχεία. Κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής άσκησης που έκανε σε ένα τοπικό κατάστημα, είδαν την κοιλιά της να μεγαλώνει, μέχρι που εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει καμία πληροφορία για το μωρό που μόλις είχε γεννηθεί.

Ανησυχώντας για το παιδί, ειδοποίησαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες πήγαν στο σημείο την περασμένη Παρασκευή. Χρησιμοποιώντας σκύλους και ανιχνευτές, η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα των τριών μωρών, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε σακούλες σκουπιδιών και θαμμένα στο υπόγειο. Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, ένα από αυτά γεννήθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ένας άλλο βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Η αστυνομία βρήκε επίσης έναν σκύλο και δύο γάτες σε κρίσιμη κατάσταση. Το Saint Bernard ζύγιζε μόλις 28 κιλά και ήταν αλυσοδεμένο. Μόλις μπόρεσε να σταθεί όρθιο, το εμπιστεύτηκαν έναν σύλλογο για να προσπαθήσει να τον σώσει.

Η νεαρή αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη επειδή σκότωσε τα παιδιά της και τρεις έως πέντε μήνες φυλάκιση για αιμομικτική σχέση με τον πατέρα της, χωρίς να τίθεται το ζήτημα της συγκατάθεσής της στα άρθρα που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση. Από την πλευρά του, ο πατέρας της διώκεται για τις δολοφονίες των τριών μωρών αλλά και για αιμομιξία σε βάρος των δύο κορών του.

Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς ο εισαγγελέας της κομητείας του Γκντανσκ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα μωρά. Διενεργείται επίσης νεκροψία-νεκροτομή για να γίνουν κατανοητές οι συνθήκες του θανάτου τους..bfmtv 18/9/23

dimpenews.com

Back to top button