breaking newsΔιεθνή

Εκτός από τον Ρομάν Προτάσεβιτς και η Τσιχανόφσκαγια πήρε την ίδια πτήση από Αθήνα;; Έκθεση της χώρας από την φρενήρη αντιρωσική ανάμειξή της σε πολλά μέτωπα!!

Έλληνας Πρωθυπουργός για ”δημοσιογράφο” Προτάσεβιτς. ”Δημοσιογράφος” είναι και ο Τζούλιαν Ασάνζ….

Ο Λουκατσένκο κατέβασε το αεροπλάνο κι είχε μεγάλη ψαριά που αποκάλυψε ότι η χώρα μας είναι άντρο αντιΡώσων πρακτόρων που δραστηροποιούνται για την ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου ρωσικών συμφερόντων της Λευκορωσίας.

O Έλληνας Πρωθυπουργός τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την απόφαση της ηγεσίας της Λευκορωσίας να διατάξει την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Βίλνιους στο Μινσκ, προκειμένου να συλλάβει καταζητούμενο χαρακτηρισμένο ως τρομοκράτη που με την κάλυψη του δημοσιογράφου πιόνι ξένων δυνάμεων ως αντιπολιτευόμενος μετείχε στην επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου κατά του λαού της Λευκορωσίας και ήταν κατ΄ουσίαν συνδιογρανωτής της αποπειρούμενης έγχρωμης πορτοκαλής επανάστασης προς βίαιη ανατροπή του νομίμως εκλεγμένου προέδρου της χώρας στα πρότυπα της ανατροπής Γιαννούκοβιτς..Στέλεχος της επιχείρησης Bielomaidan..

Πράκτορας στην υπηρεσία ξένων υπερδυνάμεων που επιχείρησαν πραξικόπημα αντιπολίτευσης τύπου Ουκρανίας και Βενεζουέλας, Συρίας κλπ.. Οι γνωστοί μηχανισμοί…..Η χώρα αναμείχθηκε και εκτίθεται προσφέρει κάλυψη σε σφηκοφωλιά σε γιάφκα ΝΑΤΟ-ικών πρακτόρων που θέλησαν να αιματοκυλίσουν με αποσταθεροποίηση μια ακόμη χώρα. Δεν αρκούν τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα που σχεδόν σε καθημερινή βάση πάνε από Σούδα στην Κριμαία και Μαύρη Θάλασσα κατά ρωσικών συμφερόντων ή επιχειρούν από Σούδα στις συριακές ακτές για να κατασκοπεύουν τις ρώσικες βάσεις.. Εν προκειμένω και ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε κι αυτός ……προχθές ”στην Μαύρη Θάλασσα”…δεν πήγε;;

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτηση του στο twitter:

«Η αναγκαστική προσγείωση ενός επιβατικού αεροπλάνου, προκειμένου να τεθεί υπό κράτηση ένας δημοσιογράφος είναι μία άνευ προηγουμένου σοκαριστική ενέργεια. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών. Το αυριανό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πρέπει να ανταποκριθεί στην ανάγκη να κλιμακωθεί η πίεση στη Λευκορωσία. Αρκετά».

”Δημοσιογράφος” είναι και ο Τζούλιαν Πολ Ασάνζ που λιώνει δεκαετίες στα ΝΑΤΟ-ικά κάτεργα αλλά αντίστοιχη ευαισθησία δεν είδαμε..

Δικαίωμα αναγνωρισμένης αυτοάμυνας από Αθήνα έχει μόνο το Ισραήλ όταν δολοφονεί αμάχους στη Γάζα η Λευκορωσία δεν το έχει για ν΄αποτρέψει πορτοκαλί επαναστάσεις τύπου Maidan;;;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα ήταν στη δυσμενή θέση ανάμειξης υπό αυτούς τους όρους αν η χώρα δεν ήταν άντρο πρωτοκλασάτων πρακτόρων της Δύσης που πηγαινοέρχονται στην Αθήνα…Προκύπτει ότι το γεγονός με τον Ρομάν Προτάσεβιτς δεν είναι μεμονωμένο και η Αθήνα προσφέρει συστηματικά κάλυψη σε αυτόν τον πυρήνα:Η Σβιατλάνα Γκεοργκίεφνα Τσιχανόφσκαγια η Λευκορωσίδα ακτιβίστρια και υποψήφια στις λευκορωσικές προεδρικές εκλογές του 2020 που αμφισβήτησε το αποτέλεσμά τους και προκάλεσε χάος στη χώρα κι αυτοανακηρύχθηκε νικήτρια με την υποστήριξη ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ σύμφωνα με άλλη πληροφορία επίσης ήταν στην Αθήνα και πέταξε με πτήση για Βίλνιους...

Η διοίκηση του Αλεξάντερ Λουκασένκο ζήτησε την έκδοση της Τιχανόφσκαγια από τη Λιθουανία όπου έχει καταφύγει κατηγορώντας την για υποκίνηση βίαιων διαδηλώσεων.ΕΕ ΗΠΑ έφτασαν μέχρι την αυτοανακήρυξη και αναγνώριση «εξόριστης κυβέρνησης» (τύπου Γκουαϊντό) υπό την κυρία Τιχανόβσκαγια που ομοθυμαδόν Δυτικά ΜΜΕ, θεωρούν θριαμβεύτρια των εκλογών, και μάλιστα με ποσοστό 80% έναντι 10% του Λουκασένκο, χωρίς την παραμικρή τεκμηρίωση…

Στο Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την κατάσταση στη Λευκορωσία

(2020/2779(RSP))

και στην παράγραφο 6. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,” αναγνωρίζει τη Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια ως εκλεγείσα πρόεδρο και προσωρινή ηγέτιδα της Λευκορωσίας έως ότου διεξαχθούν νέες εκλογές·”

Η κυρία αυτή επιδίδεται μάλιστα σε περιοδείες σε χώρες ανά την ΕΕ και πρόσφατα από Λισαβώνα ζήτησε από ΕΕ να το τρέξει με Λευκορωσία….αλλά….

Μιλούν για κρατική αεροπειρατεία..”μυστικοί πράκτορες κατέλαβαν την πτήση από Ελλάδα προς Λιθουανία και την ανάγκασαν να γυρίσει προς την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας” από που προκύπτει αυτό…Δηλ. οι Λευκορώσοι μυστικοί πράκτορες γι αυτούς αεροπειρατές επιβιβάστηκαν στην Αθήνα. Αν είναι έτσι είναι και πάλι ευθύνη των Αθηνών.. Ο μόνος γνωστός τοις πάσι πράκτορας είναι το ανδρείκελο των δυτικών μυστικών υπηρεσιών που θέλησε να ζήσει το Maidan όνειρο του και ξαστόχησε….

Μέλη της ομάδας Svetlana Tikhanovskaya ανέφεραν πως ο Roman Protassovitch θεώρησε πως τον παρακολουθούσε άτομο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ένας άντρας πήρε μια φωτογραφία από τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Image

Το να εγκαλεί η Δύση την Λευκορωσία για Ανθρώπινα Δικαιώματα όταν έχει καταστρατηγήσει για 2 χρόνια τώρα συλήβδηνκαι κατά συρροή όλα τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαώματα, τα ατομικά δικαιώματα και τις συλλογικές ελευθερίες, έχει επιβάλει διαρκή στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις είναι τουλάχιστον Υποκρισία!!!

Η πτήση της Ryanair, η οποία είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας, απογειώθηκε πριν από λίγο για τον προορισμό της, το Βίλνιους της Λιθουανίας όπως ανέφερε η Επίτροπος Μεταφορών της ΕΕ, Αντίνα Βαλέαν.

Ειδικότερα, σημείωσε ότι «η πτήση της Ryanair απογειώθηκε μόλις από το Μινσκ με προορισμό το Βίλνιους. Υπέροχα νέα για όλους, ειδικά για τις οικογένειες και τους φίλους των ανθρώπων που ταξιδεύουν»

dimpenews.com

Back to top button