breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Mehdi Belhaj Kacem : «Ζούμε τον Α’ Παγκόσμιο Εμφύλιο Πόλεμο μια αντισυμβατική Γενοκτονία! Το πιο γιγαντιαίο ιατρικό πείραμα στην ανθρωπότητα.»

(Γάλλος Φιλόσοφος με 30 βιβλία στο ενεργητικό του από τους μεγάλους εκδοτικούς (Gallimard, Grasset, Fayard…)

Mehdi Belhaj Kacem : «Ζούμε τον Α’ Παγκόσμιο Εμφύλιο Πόλεμο μια αντισυμβατική Γενοκτονία! » αυτοδίδακτος Γάλλος Φιλόσοφος κι αναγνωρισμένος με 30 βιβλία στο ενεργητικό του από τους πιο πρεστιζάτους εκδοτικούς Οίκους (Gallimard, Grasset, Fayard…)

…..το να πιστεύει κανείς ότι κάποιος μαθαίνει οτιδήποτε καταναλώνοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι σαν να είναι, υπό όρους πληροφορίας, ένας Νεάντερταλ όταν εμφανίζονται οι Κρομανιόν, ή να μάχεσαι με ένα ρόπαλο όταν επινοήθηκαν τα πιστόλια. Αυτή είναι η πιο εύλογη εξήγηση: ….εδώ κι 1,5 χρόνο η πλειονότητα των συμπολιτών μας έχει αποκοπεί από όλες τις γνωστικές τους ικανότητες από την αδιάκοπη προπαγάνδα που τους πλημμυρίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που επιδοτούνται από το κράτος και ανήκουν στις οκτώ πλουσιότερες οικογένειες της Γαλλίας. Αυτά τα μέσα ενημέρωσης, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν υπηρετούν την ενημέρωση του κόσμου, αλλά απλώς να είναι το φερέφωνο της κυβέρνησης.

Διαπλοκή Pfizer κυβερνήσεων

Αυτή η κυβέρνηση με τη σειρά της δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο στην υπηρεσία υπερεθνικών ιδρυμάτων όπως ο ΠΟΥ ή πολυεθνικών, όπως η Pfizer. Γνωρίζατε ότι ο Πρόεδρός μας της Δημοκρατίας είχε διαπραγματευτεί, όταν εργαζόταν στην τράπεζα Rothschild, ένα συμβόλαιο 10.000.000.000 δολαρίων μεταξύ της Nestlé και της… Pfizer (είπες «λογαριασμό offshore»;); Γνωρίζατε ότι η γυναίκα του έχει πολλές μετοχές στην ίδια εταιρεία; Γνωρίζατε ότι ήταν η Pfizer που τροφοδότησε τον ελβετικό λογαριασμό του Cahuzac και πιθανώς πολλά μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, που θέλει να μας ωθήσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Γνωρίζατε ότι η Pfizer είναι η πιο διεφθαρμένη και πιο καταδικασμένη φαρμακευτική εταιρεία όλων των εποχών (πάνω από σαράντα αρνητικές ετυμηγορίες, πάνω από 5.000.000.000 δολάρια σε αποζημίωση συνολικά);

…στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ καθόλου «πανδημία», εκτός από μερικούς νοσηρούς εγκεφάλους, ειδικά αυτούς που διοικούν τον ΠΟΥ, πιθανώς την πιο εγκληματική πολιτική οργάνωση όλων των εποχών.

Δεν υπήρξε «πανδημία» και το λένε επίσημα στοιχεία. Πληκτρολογήστε “νεκρός covid” στο Google, θα συναντήσετε τον αριθμό, την ημέρα που σας γράφω,4.800.000 του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή περίπου το 0,04% αυτού, που είναι γελοίο. Αυτό είναι ακόμη πιο γελοίο όταν γνωρίζεις τη μέση ηλικία των θυμάτων: 84 ετών. Άνθρωποι δηλαδή που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής τους…Στην πραγματικότητα, η υπόθεση πηγαίνει πολύ βαθύτερα, σε αυτό που είναι η μεγαλύτερη και σοβαρότερη μαζική πολιτική χειραγώγηση που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ιστορία μας. Και πάλι, είναι τα επίσημα έγγραφα που το λένε. Επιτρέπω στον εαυτό μου να σας παραπέμψω σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3GETZ5t

Αυτή είναι η λεπτομερής αναφορά από τη Δημόσια Υγεία Γαλλίας σχετικά με την κρίση του Covid μεταξύ Μαρτίου 2020 και Μαρτίου 2021. Σας συμβουλεύω να διαβάσετε τις 68 σελίδες πλήρως, αλλά αν δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να συμβιβαστείτε με τη σελίδα 43 Θα βρείτε αυτό το συγκλονιστικό νούμερο: από τους εκατοντάδες χιλιάδες υποτιθέμενους θανάτους-από τον κορωνοϊό, μόνο 14.471 πέθαναν πραγματικά μόνο από τον Covid. Οι υπόλοιποι, μάλιστα, πέθαναν από άλλα πράγματα: καρκίνο, λευχαιμία, διαβήτη, καρδιακή ανεπάρκεια κ.λπ. Άρα: το 0,04% των θανάτων από τον τρομερό ιό είναι, στην πραγματικότητα, πιο κοντά στο 0,004%: με άλλα λόγια τίποτα. Επειδή τα επίσημα στοιχεία των άλλων χωρών λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: για παράδειγμα του CDC στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο ομοίως διαπίστωσε ότι, από όλους τους επίσημα δηλωθέντες θανάτους του Covid, μόνο το 6% από αυτούς ήταν «χωρίς συννοσηρότητες», Δηλαδή, το 94% από αυτούς πέθαναν από κάτι εντελώς άλλο. Έτσι, όσον αφορά την «ικανότητα» και την αυστηρότητα επιχειρημάτων, είναι πολύ ακατάλληλο να συγκρίνετε την κατάσταση που επικρατεί με τη διφθερίτιδα, τη φυματίωση, την ιλαρά ή την πολιομυελίτιδα: αυτές οι ασθένειες ήταν , στην πραγματικότητα, μαζικά θανατηφόρες. Ο covid 19, στην πραγματικότητα, δύσκολα σκοτώνει κανέναν, αλλά φέρνει το πλήγμα σε ανθρώπους που είχαν ήδη υπερβεί το προσδόκιμο ζωής τους. Στη συνέχεια, λέτε, σε αυτήν την ψευδή βάση, ότι μόνο ο μαζικός εμβολιασμός θα επιτρέψει την απόκτηση «συλλογικής ανοσίας» ( μια έννοια χωρίς επιστημονική συνάφεια, όπως γνωρίζουν οι πραγματικά ικανοί άνθρωποι). Δυστυχώς για εσάς, όλες οι χώρες που έχουν εμβολιαστεί μαζικά, όπως το Ισραήλ ή το Γιβραλτάρ, έχουν δει τα ποσοστά θνησιμότητας τους να απογειώνονται κατακόρυφα, καθώς και τα ποσοστά μόλυνσης από τον Covid (η μόνη λύση; Μια τρίτη δόση και μια τέταρτη, πέμπτη, έκτη …). Είναι λάθος λοιπόν όταν λέτε ότι μόνο ο μαζικός εμβολιασμός θα επιτρέψει την έξοδο από την πανδημία: πρώτα απ’ όλα, δεν υπήρξε ποτέ πανδημία, αν όχι πανδημία ψεμάτων, τρόμου, βλακείας και χειραγώγησης. Δεύτερον, τα «εμβόλια», που δεν αξίζουν καν το όνομα, είναι όχι μόνο αναποτελεσματικά, αλλά και επικίνδυνα.

«πώς μπορούμε να συνεχίσουμε σοβαρά να μιλάμε για ένα πειραματικό εμβόλιο όταν έγινε η ένεση σχεδόν στο μισό του παγκόσμιου πληθυσμού με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες; Πώς, σοβαρά; Λοιπόν, πολύ απλά: διαβάζοντας τι γράφουν οι άνθρωποι της Astrazeneca, της Pfizer, της Moderna και της Johnson στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους: ότι τα εμβόλια βρίσκονται στη φάση 3 (συνήθως σε αρουραίους εργαστηρίου) και ότι αυτά τα πειράματα θα τελειώσουν το 2022 ή το 2023. Οι άνθρωποι της Moderna φτάνουν στο σημείο να γράφουν, “Το εμβόλιο μας είναι ένα σωματικό λειτουργικό σύστημα, σκοπός του οποίου είναι να χακάρει τις βιολογικές σας λειτουργίες”. Το γεγονός ότι ο μισός πληθυσμός της γης έχει υποβληθεί σε ένεση, τις περισσότερες φορές υπό εκβιασμό και εξαναγκασμό σας εμποδίζει να συνειδητοποιήσετε τα τρομερά στοιχεία: είμαστε πράγματι μάρτυρες του πιο γιγαντιαίου ιατρικού πειράματος που επιχειρήθηκε ποτέ για την ανθρωπότητα.……..

Παρενέργειες

Το Eudravigilance, ο ευρωπαϊκός ιστότοπος φαρμακοεπαγρύπνησης, δημοσίευσε τα ακόλουθα στοιχεία στις αρχές Οκτωβρίου: 27.222 θάνατοι, σχεδόν 2.300.000 παρενέργειες, οι μισές από τις οποίες είναι σοβαρές (και, ας είμαστε ξεκάθαροι: “σοβαρό”, στη φαρμακοεπαγρύπνηση, σημαίνει: “αναπηρία εφ’ όρου ζωής” ).…. όλοι οι ειδικοί της έρευνας φαρμακοεπαγρύπνησης θα σας πουν ότι στην πραγματικότητα αναφέρεται μόνο το 1 έως 10% των ανεπιθύμητων ενεργειών. …… Έχουμε λοιπόν τους ισχυρότερους ορθολογικούς λόγους να πιστεύουμε ότι στις χώρες της Ε.Ε. (Επομένως, δεν περιλαμβάνεται η Αγγλία, όπου και τα επίσημα στοιχεία είναι τρομακτικά), υπήρξαν τουλάχιστον 270.000 θάνατοι και 21.000.000 εκατομμύρια ισόβιες αναπηρία. Δηλαδή, ήδη στην Ευρώπη μόνο, πολλύ περισσότερα θύματα εμβολίων παρά του ατυχούς covid 19 παγκοσμίως. :
https://odysee.com/@belhajkacem.mehdi:8/t_file6034928538396658340:1

https://odysee.com/@belhajkacem.mehdi:8/t_file6034928538396658340:1

Αλλά, παρεμπιπτόντως, αυτές οι παρενέργειες, ποιες είναι; Όπως λέει ο πολύ γενναίος Dr Ochs, ο κίνδυνος του εμβολίου είναι 40 φορές υψηλότερος για τα άτομα κάτω των πενήντα ετών από τον ίδιο τον Covid. Τι γίνεται με τους εφήβους μας, που έχουν εμβολιαστεί μαζικά από την αρχή της σχολικής χρονιάς, ενάντια σε μια ασθένεια για την οποία δεν κινδυνεύουν σε τίποτα; Τι γίνεται με τα παιδιά μας, που πρόκειται να κάνουν το ίδιο πράγμα (ο ίδιος Dr. Ochs βγάζει το προφανές συμπέρασμα: «βρεφοκτονία»);

αυτές οι παρενέργειες είναι: εγκεφαλικό; μυοκαρδίτιδα (ειδικά σε νέους και εφήβους,). περικαρδίτις; θρομβώσεις? σοβαρές νευρολογικές διαταραχές? σοβαρές γαστρεντερικές διαταραχές? σοβαρές νευρολογικές διαταραχές? Παράλυση του Bell; Σύνδρομο Guillain-Barré; βίαιοι σπασμοί? αποβολές (μία στις οκτώ…) επιληψίες? νέκρωση; ζώνες? τύφλωση; κώφωση; και ο κατάλογος απέχει πολύ από το να είναι εξαντλητικός… Μπορώ να σας στείλω λίστες χιλιομέτρων με κορυφαίους αθλητές που έχουν πεθάνει από καρδιακές επιπλοκές ή των οποίων η καριέρα τελείωσε μετά από ενέσεις. Δεν ξέρω πώς καταφέρνετε να μην ακούσετε για αυτό το «περίεργο» φαινόμενο που αναφέρουν όλοι οι περιφερειακοί Τύποι: τον ασυνήθιστο αριθμό των εφήβων που έχουν καρδιακές παθήσεις ενώ αθλούνται στο κολέγιο ή στο γυμνάσιο.

.Όμως η πιο συστηματική και διαδεδομένη παρενέργεια, η οποία έχει αναφερθεί από αμέτρητους λογαριασμούς στα μέσα ενημέρωσης, είναι η σοβαρή διαταραχή του εμμηνορροϊκού κύκλου σε νεαρές γυναίκες και έφηβα κορίτσια.

Σε χώρες όπου έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός για παιδιά, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν αναφορές για κολπική αιμορραγία σε νεαρά κορίτσια, ή ακόμα και θηλυκά βρέφη...

και αφού έχετε τόσο τυφλή πίστη στα «εμβόλια» και, επομένως, είναι πολύ πιθανό να σας ενέσεις, γιατί να μην κάνετε τις ακόλουθες εξετάσεις: το τεστ d-dimer (που θα μετρήσει τα επίπεδα των μικροθρόμβων; αίματος που έχετε στο αίμα σας) ; το ορολογικό τεστ (για να δείτε πού βρίσκεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα). και τεστ ηλεκτρομαγνητισμού (ναι, ναι, δεν πρόκειται για διατριβή «συνωμοσίας», πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι εμβολιασθέντες «μαγνητίστηκαν»). Επαναλαμβάνω: αφού είστε τόσο σίγουροι για αυτά τα «εμβόλια», γιατί να μην κάνετε αυτά τα τρία τεστ;

Ο Δρ Michael Yeadon, πρώην υποδιευθυντής της Pfizer και κορυφαίος επιστήμονας (βιολογία), μιλάει για τον «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» εδώ και ενάμιση χρόνο. Χρησιμοποίησα τη φράση “παγκόσμιος εμφύλιος πόλεμος” σε μια συνέντευξη πριν από οκτώ μήνες στους Times of Israel, την οποία έκτοτε απηχούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Και, εδώ και λίγους μήνες, δεν αποφεύγω την εξής έκφραση: «αντισυμβατική γενοκτονία», καθώς μιλάμε για «αντισυμβατικό πόλεμο». Δηλαδή, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη χρήσης πολυβόλων, θαλάμων αερίων ή μαχαιριών αρκεί να επιβληθούν εγκλεισμοί, μάσκες και «εμβόλια». Tα lockdown έχουν ήδη καταστρέψει τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου ενός που ήταν εξαιρετικά κοντά μου, που αυτοκτόνησε εξαιτίας του πρώτου), ενώ δεν έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. Οι μάσκες, αναποτελεσματικές και τοξικές όταν φοριούνται για πολύ καιρό, έχουν ήδη τραυματίσει μια ολόκληρη γενιά παιδιών και εφήβων. Τέλος, τα εμβόλια έχουν ήδη στοιχίσει αμέτρητα περισσότερα θύματα σε όλο τον κόσμο από ό,τι ο άθλιος, και μάλιστα σχεδόν ακίνδυνος, ιός που υποτίθεται ότι θα πολεμήσουν. Aν το «εμβόλιο» έχει τη δυνατότητα της τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος, όχι μόνο θα ήταν το μεγαλύτερο σε ποσότητα, αλλά θα ήταν και ποιοτικά η μεγαλύτερη κυριολεκτικά γενοκτονία που υπήρξε ποτέ. Υπερβολή? Γιατί πολλοί επιζώντες του Ολοκαυτώματος (Véra Sharav, Rabbi Hillel Handler, Hagar Schafrir, Sorin Shapira, Mascha Orel, Morry Krispijn, Shimon Yanowitz, Hila Moscovich, Tamir Turgal, Amira Segal, Jacqueline Ingehoes, Andrea Dresher, Edgar Siemund, κ. λένε το ίδιο πράγμα με εμένα, ως εκατομμύρια Γάλλοι και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο;

Yγειονομικοί

Γιατί δεν έχετε ούτε μια λέξη για τα 350.000.000 από αυτούς και όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους από τις 15 Σεπτεμβρίου, χωρίς επιδόματα ή ανεργίας, με λίγα λόγια που κυριολεκτικά πετιούνται στους δρόμους, με μόνη πρόφαση ότι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν;

Δεν είναι λίγοι που καταγγέλλουν, μαζί με τον μεγάλο Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, το “μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ποτέ”.

1939-45 Γαλλία υπό τη γερμανική κατοχή και η κυβέρνηση του Βισύ :

αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι σε όλα τα σημεία ομοιογενές με αυτό που συνέβη εκείνη την εποχή εκεί, εκτός από το ότι σήμερα είναι σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα (αυτό που λένε όλοι οι επιζώντες του Σόα ότι εγώ που σας αναφέραμε παραπάνω). Αν, λοιπόν, θέλεις να ξυπνήσεις από τον «δογματικό σου ύπνο»…..

Mehdi Belhaj Kacem

Είμαι συγγραφέας και φιλόσοφος στο επάγγελμα, έχω εκδώσει περισσότερα από τριάντα βιβλία, πολλά από αυτά με μεγάλους εκδότες (Gallimard, Grasset, Fayard, Stock…). Το τρίτο μου μυθιστόρημα, Lives and Deaths of Irène Lepic, που γράφτηκε σε ηλικία είκοσι ενός ετών, θεωρείται από χιλιάδες ανθρώπους σήμερα ως ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα της δεκαετίας του ’90. Ο Michel Houellebecq, μπροστά σε ένα κοινό VIP της σύγχρονης τέχνης, είπε ότι ήμουν ο μόνος συγγραφέας της γενιάς του τόσο καλός όσο αυτός. Ήμουν ο πρώτος φιλόσοφος που είχε το δικαίωμα σε μια διάσκεψη σε ηλικία 39 ετών στην Ecole Normale Supérieure στη rue d’Ulm, η οποία έχει δώσει το 90% των σπουδαίων φιλοσόφων στη Γαλλία για δύο αιώνες, ενώ είμαι ένας τέλειος αυτοδίδακτος (bac + 0). Ο Alain Badiou με παρουσίασε δημόσια πριν από δεκαπέντε χρόνια ως έναν από τους δύο πιο ταλαντούχους φιλοσόφους της γενιάς μου και ο διεθνούς φήμης ανθρωπολόγος David Graeber, ο οποίος πέθανε πρόωρα πέρυσι στη Βενετία, είπε παντού γύρω του ότι ήμουν ο μεγαλύτερος εν ζωή φιλόσοφος και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται σαν αυτόν. Ένας μεγάλος Αμερικανός ποιητής, ο Steve Light, έγραψε ότι ποτέ άλλοτε στην ιστορία της φιλοσοφίας δεν υπήρξε τέτοια αναλογία μεταξύ συστηματικής εννοιολογικής επινόησης και αυτοδιδακτισμού.apar.tv Νοέμβρης 2021

Mehdi Belhaj Kacem στη francesoir : “ένας νέος ολοκληρωτισμός είναι σ’ εφαρμογή. 15/12/21

dimpenews.com

Back to top button