breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα αεροδρόμια του Καναδά δια του Συμβουλίου των Αεροδρομίων του Καναδά (CAC) απαιτούν την άρση υποχρεωτικού εμβολιασμού για επιβάτες και εργαζομένους σ’αεροπλοΐα όπως έκαναν άλλες 50 χώρες!!

Τα αεροδρόμια του Καναδά δια του Συμβουλίου των Αεροδρομίων του Καναδά (CAC) απαιτούν την άρση του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους επιβάτες και εργαζομένους στην αεροπλοΐα.

”η αεροπορική κοινότητα εργάστηκε χέρι με χέρι με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση όταν ήρθε η ώρα να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους ταξιδιώτες τον Οκτώβρη 2021. Ή τώρα που όλες οι επαρχίες του Καναδά άφησαν να πέσουν οι περιορισμοί που σχετίζονται με τον εμβολιασμό οι εργαζόμενοι της αεροπλοΐας και της μεταφοράς οφείλουν να σεβαστούν μια υποχρέωση στην οποία δεν υποβάλλεται πλέον ο πληθυσμός του Καναδά.

Η αεροπλοΐα έχει μια σφαιρική διάσταση. Προς τόνωση της οικονομικής επανεκκίνησης του τομέα και για να είναι ανταγωνιστικός στην παγκόσμια σκηνή ο Καναδάς ο Καναδάς οφείλει ν΄ακολουθήσει την διεθνή κοινότητα και να ενταχθεί στη λίστα των 50 χωρών που ήδη εγκατέλειψαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τα πρωτόκολλα του covid19 στον τομέα των ταξιδιών.

dimpenews.com

Back to top button