Διεθνή

Ανήκουστο στη Γαλλία! Τα ΜΑΤ παρελαύνουν με τους διαδηλωτές για τη Γάζα! Eνώ στην Ελλάδα και στην κύπρο επικρατεί η ένοχη σιωπή

 

Ενώ εμείς στην κύπρο και στην Ελλάδα σιωπούμε ένοχα απέναντι στην γενοκτονία η Γαλλία μας βάζει τα γυαλιά..Εδώ σιωπούμε ως λαός για την δική  μας γενοκτονία ….

Réseau International (Γαλλία)              (μτφ. Κριστιάν)

Ρωγμές στη Παγκόσμια Δικτατορία από παντού, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας.

CRS-Défilé-1728x800_cΦτάνει πια. Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, τους ζήτησαν τα πάντα, με μια και μοναδική διαταγή: «Χτύπα και σκάσε».

Γάμος για όλους, απαγορεύσεις των παραστάσεων του Dieudonné με βιαστικές νομικές διαδικασίες, καλύψει falseflagsμπροστά από τις συναγωγές και τώρα, κάλυψη μιας γενοκτονίας.
Ναι, εδώ και μη παρέκει. Οι γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας δεν αντέχουν πλέον να μετατρέπονται σιγά σιγά σε οργανώσεις παρόμοιες με τα επιθετικά τάγματα του Χίτλερ ή με τις δυνάμεις της Σαβάκ του Σάχη του Ιράν για την προστασία μιας δικτατορίας ελεγχόμενης από το εξωτερικό.
Ήταν αναμενόμενο ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θα αντιδρούσαν μία ημέρα ή την άλλη. Έγινε. Μπορεί να είναι μόνο μια μικρή αρχή, αλλά η χειρονομία είναι γεμάτη νόημα, και η κυβέρνηση που ελέγχεται από το εξωτερικό θα πρέπει να το λάβει υπόψη. 

Η ιστορία της Γαλλίας είναι γεμάτη από παραδείγματα αυτού του είδους, και ο καθένας ξέρει πως τελειώνουν αυτές οι περιπτώσεις. 
Εκτός αν χρησιμοποιηθούν μόνο ξένοι πράκτορες, υπάρχουν όρια στην καταστολή ενάντια στην δικαιοσύνη και τις ελευθερίες. 
Τα αισχρά ψέματα περνάνε όλο και πιο δύσκολά, όλο και πιο δύσκολα στο βαθμό που ο καθένας έχει τη συνείδηση ότι τον περνάνε για βλάκα, και δεν μπορείς να ζητήσεις από περιφρονημένο υπάλληλο με αυτό τον τρόπο να κάνει τη δουλειά του σωστά.

http://reseauinternational.net/du-jamais-vu-en-france-les-crs-defilent-les-manifestants-gaza/

 

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2014/08/blog-post_657.html

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: