Κύπρος

Δευτέρα πάνε τελικά Ολομέλεια οι εκποιήσεις

 

 

 

 

imagesΓίνονται δεύτερες σκέψεις και όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, όπου αναμένονταν να τεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις ακινήτων.

 

 

Στη δήλωση αυτή προέβη στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο ο Πρόεδρος το ΔΗΚΟ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, Νικόλας Παπαδόπουλος.Ο λόγος, εξήγησε, είναι επειδή θα πρέπει τα νέα νομοσχέδια να εξεταστούν σε βάθος και με λεπτομέρεια για να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Ράδιο Πρώτο και ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος είπε ότι η κρίσιμη Ολομέλεια της Βουλής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο την Πέμπτη έχει οριστεί συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, η οποία ίσως να χρειαστεί να συνέλθει σε συνεχόμενες συνεδρίες τις επόμενες μέρες.Ενδεχομένως μέσα στις επόμενες μέρες, είπε, να υπάρξει και έκτατη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, ίσως τη Δευτέρα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τα τροποιητικά νομοσχέδια της κυβέρνησης, καθώς δεν υπάρχει το δίχτυ ασφαλείας, που θα προστατέψει τους βιώσιμους δανειολήπτες.  

ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ μελετούν το νομοσχέδιο  

Το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις θα βρεθεί στις 15.30 στο επίκεντρο συνεδρίας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ και στις 17.00 του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ.

  sigmalive.gr

 

sigmalive.com/news/local/155514#sthash.lzhNycOg.dpuf

Back to top button