Άποψη

ΗΠΑ: Νέα «οικογενειακή» σειρά στην τηλεόραση «γιορτάζει» την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

 

 

fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-2-375x500Η «οικογένεια» Fosters.

 

Αποτελείται από ένα δια-φυλετικό λεσβιακό ζευγάρι με παιδιά από διαφορετικούς γονείς και φυλές! Η σειρά προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι ABC Family (της Disney). 

 

Εάν έχετε μείνει «πίσω» και δεν έχετε συνειδητοποιήσει την μαζική λαϊκή κατακραυγή που απαιτεί οι πολυφυλετικές ομοφυλοφιλικές «οικογένειες» να γίνουν επιτέλους, το νέο μας κοινωνικό πρότυπο, έρχεται ευτυχώς, το Hollywood, η «βιομηχανία του θεάματος» και οι άφθονοι ομοφυλόφιλοί του, να σας βοηθήσουν να πετάξετε τις φυλετικές και οικογενειακές σας ταυτότητες και να γιορτάσετε τον θάνατο της πυρηνικής οικογένειας χάριν της «προόδου» και της «κοινωνικής αλλαγής».

fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-1 Αριστερά: Ο δημιουργός του Foster, ομοφυλόφιλος ηθοποιός Peter Paige, αποδεικνύει ότι μπορείτε να έχετε μια «παραδοσιακή (sic)οικογενειακή δραματική σειρά με μια μη-παραδοσιακή οικογένεια». Δεξιά ο συν-δημιουργός Brad Bredewig. Παραγωγός της σειράς είναι και η ηθοποιός Jennifer Lopez. 

fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-2

Η Manisha Aggarwal-Schifellite, εκδότης του περιοδικού Shameless, επαινεί την σειρά και λέει ότι η Fosters είναι πρόθυμη «να ασχοληθεί με τα θέματα του ρατσισμού, της σεξουαλικής ταυτότητας και του εθισμού» με τέτοιο τρόπο που καμία coolδραματική σειρά δεν θα έκανε. 
Η σειρά – που «γιορτάζει την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας» – είναι η ιστορία ενός λεσβιακού ζευγαριού που μεγαλώνει παιδιά από διαφορετικούς γονείς και διαφορετικές φυλές. Η μία γυναίκα είναι λευκή, η άλλη μαύρη, ενώ δύο από τα παιδιά είναι ισπανόφωνα. 

 

 

fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-3fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-4; fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-5; fosters-αμερικανική-σειρά-στην-τηλεόραση-νέα-τάξη-6

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 

Back to top button