Διεθνή

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-Donetsk οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να βάλουν το τελευταίο 24ωρο με αμείωτη ένταση κατά πολλών συνοικισμών εντός αστικής ζώνης.

 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΙΡΑΚ ΜΕΧΡΙ ΚΙΕΒΟ…denver_1116675i

 

Τα πάρκα έγιναν κοιμητήρια …..Στην ευρύτερη περιοχή του Donetsk οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να βάλουν το τελευταίο 24ωρο με αμείωτη ένταση κατά πολλών συνοικισμών εντός αστικής ζώνης.

lkjnjnnnknknk

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

     Τα πάρκα έγιναν κοιμητήρια …..Στην ευρύτερη περιοχή του Donetsk οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να βάλουν το τελευταίο 24ωρο με αμείωτη ένταση κατά πολλών συνοικισμών εντός αστικής ζώνης.Υπάρχουν πολλοί νεκροί και σημαντικές υλικές ζημιές μεταφέρει το ria novosti. Την προηγούμενη νύχτα βομβαρδίστηκε μια κωμόπολη το Ilovajsk που απέχει μόλις 35 μίλια ανατολικά του Donetsk. Καταιγισμός από οβίδες έπληξε το σιδηροδρομικό σταθμό ,οχήματα και εγκαταστάσεις. Εκδηλώθηκαν εστίες πυρκαγιάς αλλά καθώς οι υπηρεσίες έχουν παραλύσει στην περιοχή μάταιες ήταν οι απεγνωσμένες κλήσεις των πολιτών.Πολλοί κάτοικοι έχουν καταφύγει στα υπόγεια καθώς οι επιθέσεις συνεχίνται αδιάκοπα για 9 ημέρες.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllll

Back to top button