Ελλάδα

Μέτρα παγκόσμιας χούντας στην Ελλάδα

house-fraudclosureΜέτρα παγκόσμιας χούντας στην Ελλάδα με την σφραγίδα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας δίχως δεύτερη κουβέντα. Καταργείται το άσυλο του σπιτιού!

Τώρα που είναι καλοκαίρι και οι περισσότεροι απολαμβάνουν τα «μπάνια του λαού», μέτρα παγκόσμιας χούντας περνάνε στην Ελλάδα. Αντί να πέσουν οι φόροι και να μειωθούν οι δαπάνες ή να βρεθούν οι πραγματικοί φοροφυγάδες, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS, προχωράει σε γνωμοδότηση-σοκ που επιτρέπει σε εφοριακούς να μπαίνουν μέσα στο σπίτι σου ή την επιχείρησή σου, προκειμένου να ψάξουν να βρουν «ζεστό χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά πράγματα (κοσμήματα, έπιπλα, τηλεοράσεις κ.α.) για την είσπραξη οφειλομένων. Μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα!

 

Η απόφαση εκδόθηκε με πλειοψηφία (14-10 ψήφων) από την Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) απαντώντας σε ερώτημα του υπουργείου Οικονομικών. Τι σημαίνει αυτό; Κινητός και ακίνητος πλούτος στο Δημόσιο και από εκεί μέσω Αγγλικού Δικαίου στους παγκοσμιοποιητές των πολυεθνικών και των οικονομικών οίκων! Ακριβώς όπως σας το είχαμε γράψει (θυμηθείτε εδώ κι εδώ). Αν μάλιστα καθιερωθεί και περιουσιολόγιο, τότε το κράτος, όργανο-παρακλάδι της παγκόσμιας κυβέρνησης που επιδιώκεται να επιβληθεί επίσημα, θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι έχει ο καθένας.

 

Αν οι πολίτες δεν έχουν να εξοφλήσουν, τότε τους περιμένουν αυτόφωρες διαδικασίες. Θα συλλαμβάνονται και αν καταδικαστούν θα μπαίνουν στην φυλακή. Και αυτό ακόμη και για χαμηλά ποσά!

Καταργείται λοιπόν το άσυλο της οικίας του πολίτη, και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να δεχτεί εφοριακή «εισβολή». Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών πάει περίπατο.

 

Αυτόν τον κόσμο θέλουν οι δήθεν «ανθρωπιστές» της παγκοσμιοποίησης. Έναν κόσμο με δούλους ελεγχόμενους χωρίς περιουσία. Ακριβώς όπως στην Σοβιετική Ένωση ή στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Χίτλερ και μετέπειτα στην σοσιαλιστική DDR. Περαστικά μας!

 

ΠΥΓΜΗ.gr

 

Back to top button