breaking newsΕλλάδα

Σύγκρουση Αλβανών & Ελλήνων στη Νέα Υόρκη – «Η Τσαμουριά & η Ηπειρος είναι Αλβανικές, τρομοκράτης ο Κατσίφας»! – Παρέμβαση της αστυνομίας

 

Oι Αλβανοί στη Νέα Υόρκη προέβησαν σε διαμαρτυρία ως απάντηση στο μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου.

 

Οι Αλβανοί, όπως αναφέρει το Real News Albania, διέκοψαν την τελετή της επιμνημόσυνης δέησης των Ελλήνων στις ΗΠΑ για τον «εξτρεμιστή» Κατσίφα, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, διαμαρτύρονται μπροστά από οργάνωση ελλήνων ομογενών στο Μπρούκλιν, κρατώντας πλακάτ που γράφουν ότι η «Τσαμουριά και η Ηπειρος είναι αλβανικές», οι «Ελληνες σκοτώνουν τους ανθρώπους μας» και φωνάζοντας ανάλογα συνθήματα.

Κατηγορούν επίσης την Ελλάδα ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δύναμη της οποίας παρατάχθηκε μπροστά από τα γραφεία της ελληνικής οργάνωσης, αποτρέποντας τα χειρότερα, αναφέρει το echedoros.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή, δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τα Τίρανα κατά της Ελλάδας.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τον Κατσίφα και δηλώσεις εναντίον των Ελλήνων πρωταγωνίστησαν και χθες στην αλβανική τηλεόραση.

Μάλιστα, οι γείτονες πήγαν την ανθελληνική τους εκστρατεία ένα βήμα παραπέρα διοργανώνοντας εκδήλωση για την… κατάκτηση της Τσαμουριάς.

Την ίδια ώρα που η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα σπάραζε πάνω από τον τάφο του παιδιού της, οι Αλβανοί σκύλευαν τη μνήμη του, μεταδίδοντας προκλητικά ρεπορτάζ μπροστά ακριβώς από το μνήμα του!

Ονειρεύονται τη Μεγάλη Αλβανία

Μετά την επιχείρηση «αποδομήστε τον Κατσίφα», προχώρησαν στο σχέδιο «Μεγάλη Αλβανία». Διοργάνωσαν έκθεση φωτογραφίας στο Δυρράχιο με τίτλο «Σας μιλάει η Τσαμουριά». Πρωτοστάτης ο 93χρονος Τσάμης φωτογράφος Σκεντέρ Μπεκίρι, ιδρυτής της οργάνωσης «Τσαμουριά».

Η έκθεση υποδέχεται τους επισκέπτες με έναν χάρτη της «Μ. Αλβανίας». Η φράση «γενοκτονία από τους Έλληνες» πρωταγωνιστεί στο χώρο. Παρουσιάζουν φωτογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων που υποτίθεται έπεσαν για την Τσαμουριά.

Άνθρωποι των τεχνών, μικρά παιδιά αλλά και… γραφικές προσωπικότητες ακούν από τα ηχεία την ιστορία των… αθώων Τσάμηδων. Η προκλητική έκθεση θα κάνει .περιοδεία σε όλη την Αλβανία.

Οι Αλβανοί οργανώνονται. Ο Ελληνισμός θα πρέπει να απαντήσει άμεσα σε αυτές τις προκλήσεις. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει κάποιοι να ξυπνήσουν στην Αθήνα.

.pentapostagma.gr

Back to top button