breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εγκεφαλικό για 52χρονο εργάτη στον Άγιο Δημήτριο – Φταίει η ζέστη λένε τα συνδικάτα

Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα. Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ένας 52χρονος συμβασιούχος που δούλευε ως εργάτης νεκροταφείου στον Άγιο Δημήτριο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο άντρας «στο διάλειμμα της εργασίας του υπέστη εγκεφαλικό» επεισόδιο, με το Συνδικάτο να υπογραμμίζει ότι ο 52χρονος «με αυτές τις θερμοκρασίες δούλευε σε ένα πόστο άκρως βαρύ» και ότι άλλοι εργαζόμενοι καταγγέλλουν στο Συνδικάτο ότι είχε βαρύ ιατρικό ιστορικό.

«Θα περιμέναμε τούτο ειδικά το διάστημα και με δεδομένο τις αυξημένες θερμοκρασίες οι έλεγχοι του ΣΕΠΕ να έχουν εντατικοποιηθεί, ειδικά στους δήμους, αλλά για ακόμα μια φορά ο ΣΕΠΕ ήταν και είναι απών. Αποτέλεσμα η πλειοψηφία των δημάρχων να κάνει στην κυριολεξία ότι θέλει. Απαιτούμε εδώ και τώρα την πλήρη διαλεύκανση και αυτού του εργατικού ατυχήματος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα. Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής εκφράζει περαστικά στον συνάδελφο, στην οικογένεια του και στους συναδέλφους του.

Ο συνάδελφος 52 ετών, εργαζόμενος του Αγίου Δημητρίου, συμβασιούχος, πατέρας ενός παιδιού δούλευε ως εργάτης νεκροταφείου και στο διάλειμμα της εργασίας του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

karditsastakra

Back to top button