breaking newsΕλλάδα

Κολωνός: Ξεσπά η γιαγιά της 12χρονης μετά την εισαγγελική πρόταση – «Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει την μάνα;»

 

Μία ημέρα μετά την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας και για ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η γιαγιά της ανήλικης ξεσπά.

«Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, μας προκάλεσε πολύ πόνο, να ακυρώσει την πρόταση, να βγάλει τη μάνα, είναι αθώα. Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα. Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει την μάνα;» λέει με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του ALPHA.

«Το παιδί δεν το πιστέψανε; Αυτά που είπε; Τα έκανε μόνο του ένα 12χρονο παιδί; Τίποτα δεν έκανε; Η μάνα τα έκανε; Η μάνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από μέσα» τόνισε η ίδια.

«Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου, τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους. Δεν έκανε τίποτα, αν δεν ήταν καλή μάνα δεν θα την θέλανε», ξεσπάει και τονίζει: «Είμαι πεθερά της και την έχω από 17 ετών στα χέρια μου. Αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο, μαζί τα μεγαλώναμε τα παιδιά. Η εγγονή μου είναι σε άθλια κατάσταση, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό της».

«Η διαμαρτυρία γίνεται για μας, ότι μας πιστεύουν, ότι η μάνα είναι αθώα και να αφήσουν την μάνα ελεύθερη να μαζέψει τα παιδιά της. Είναι αμαρτία, τα παιδιά κινδυνεύουν. Δεν γίνεται να πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πάρα πολύ πόνο και βιώνω και τον πόνο των παιδιών, πού να ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους», λέει κλείνοντας.

karditsastakra

Back to top button