breaking newsΔιεθνή

Αγγλία: Ήρωας πατέρας «κομματιάστηκε» από 5 βιαστές με ματσέτες και μαχαίρια αλλά έσωσε την 17χρονη κόρη του! (φώτο) (upd)

 

Ο 55χρονος, κοιμόταν όταν οι επιδρομείς εισέβαλαν στο σπίτι του

Ένας ήρωας πατέρας – βετεράνος των αγώνων ΜΜΑ στην Αγγλία πολέμησε σώμα με σώμα με μια συμμορία πέντε ληστών αφού εισέβαλαν στο σπίτι του κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα.

Το όλο σκηνικό δεν συνέβη τώρα, είναι προγενέστερο στην Βρετανία αλλά το επαναφέρουμε, δεδομένης της εγκληματικότητας που μαστίζει όλη την χώρα και ειδικά την Αττική από τις μάζες των παράνομων μεταναστών για να δείξουμε ότι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να υπερασπίζονται το σπίτι τους, τουλάχιστον…

Ο David Pugh, 55 ετών, κοιμόταν όταν οι επιδρομείς εισέβαλαν στο σπίτι του στα West Midlands, επιτέθηκαν στην 17χρονη έφηβη κόρη και τον σκύλο του.

Ο πατέρας πολέμησε γενναία και με αυτοθυσία τους μασκοφόρους – που ήταν οπλισμένοι με μακριά μαχαίρια «ματσέτες», ρόπαλα του μπέιζμπολ και μπαστούνια του γκολφ – και τελικά τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια.

Οι εγκληματίες επιτέθηκαν ακόμη και στον σκύλο του, τον Δία, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο κεφάλι, αποπροσανατολίστηκε και έπεσε σε ένα κανάλι.

Οι φωτογραφίες εικόνες δείχνουν την έκταση των τραυμάτων του κ. Pugh αφού υπέστη κάταγμα στη μύτη και στο πρόσωπο ενώ υπερασπιζόταν το σπίτι του.

Ο David Pugh έμεινε αιμόφυρτος από κοψίματα στο κεφάλι και το πρόσωπό του μετά την εισβολή ληστών στο σπίτι του αυτή την εβδομάδα. Κατάφερε να καταπολεμήσει τους άνδρες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια

Έπειτα από τη μάχη, αιμόφυρτος και με κατάγματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ο πατερας είδε τους άνδρες να επιτίθενται στη 17χρονη κόρη του.

Η μάχη ήταν σφοδρή, οι εγκληματίες μαχαίρωσαν τον πατέρα επανειλημμένα, τον χτύπησαν με ρόπαλο και με μπαστούνι του γκολφ, όμως στο τέλος κατάφερε να του στρέψει σε φυγή.

 

.pronews.

Back to top button