Ελλάδα

ΑlΣΧOΣ ! ! ! Λιπoταkτες Oυκραvoi θα παρελασoυν αυριo, με Oυκραvεζικες σnμαiες, με απoφασn των Koυλnδων….

Ναι σωστα διαβασατε…

ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ! ! !

Ενηλικες, που την κοπανησαν για να μην πολεμησουν, δεν ειναι προσφυγες…

Η Ελλάδα λοιπον, γιορτάζει αύριο, καθώς συμπληρώνονται 201 χρόνια από την ημέρα που οι Έλληνες επαναστάτησαν για να αποτινάξουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αύριο, θα παρελάσουν μαθητές και Ένοπλες Δυνάμεις, σε πολλές χώρες της χώρας. Παρόλα αυτά αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση να παρελάσουν Ουκρανοί που βρίσκονται στην Πάτρα, κρατώντας σημαίες με μηνύματα για την ειρήνη, για τις χαμένες πατρίδες και το δράμα που ζει ο ουκρανικός λαός, έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος»  Μιχάλης Ροδόπουλος ανάφερε ότι στην παρέλαση θα συμμετάσχουν περίπου δέκα ενήλικες από την Ουκρανία, που ήρθαν ως πρόσφυγες(λιποτακτες) στην Πάτρα καθώς και συμπολίτες μας με ουκρανική καταγωγή. Σημαιοφόρος της ομάδας που θα παρελάσει,  θα είναι μια γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία, ενώ άλλη μια θα κρατάει το λάβαρο του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας.

Όμως υπάρχει και συνέχεια, καθώς θα υπάρχει και σημαία της Ουκρανίας διαστάσεων 4Χ4, που επάνω της θα αναγράφεται η φράση «Χαμένες Πατρίδες».

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ! ! ! !


πηγη

Back to top button