breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Η Ισλαμοποίση της Ελλάδας είναι η μόνη προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ που υλοποίησε με συνέπεια

Η ΠΦΑ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια τεράστια κολοτούμπα σε όλες τα προγραμματικές της δεσμεύσεις, αποδεικνύοντας ότι νυν υπέρ της καρέκλας ο αγών

Όμως σε ένα και μόνο ελάχιστα γνωστό μέρος του «αριστερού» προγράμματός υπήρξε απόλυτη συνέπεια. Σε αυτό που αφορά τους μετανάστες όπου ξετυλίγονται σε όλο τους το μεγαλείο οι απίθανες εθνομηδενιστικές θέσεις της ροζέ αριστεράς που από το 3% καβάλησε στην πρωθυπουργία, καβαλώντας παράλληλα και το καλάμι.

Ανέβηκε απότομα ψηλά, έτσι που δε θα βρεθεί σκάλα για να κατέβει, όπως έλεγε και ο Γεώργιος Παπανδρέου για τους χουντικούς Συνταγματάρχες.

Συγκεκριμένα, ο στόχος 10 του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

« Για μια νέα πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες», εμπεριέχει απίθανες έως απίστευτες θέσεις, στις οποίες ελάχιστη σημασία και προσοχή δόθηκε παλαιότερα, αφού είναι τόσο εξωφρενικές που έμοιαζαν με εντελώς εξωπραγματικές τότε. Αλίμονο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη, της Σία και των άλλων παιδιών, δυστυχώς και του Λαφαζάνη μεταξύ τους, συνέταξε ένα πρόγραμμα για τους μετανάστες, πρόσφυγες και εισβολείς μουσουλμάνους εποίκους, το οποίο τώρα εφαρμόζεται με συνέπεια τώρα στην πράξη.

Η μετάλλαξη της Ελλάδας σε μουσουλμανική χώρα είναι η μοναδική προγραμματική δέσμευση που υλοποιεί με συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται απίστευτες παγκοσμίως πρωτότυπες διατάξεις όπως  η «ανοικτή μόνιμη νομιμοποίηση, η κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας,

η παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση, του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας των μεταναστών, η παροχή άδειας διαμονής σε άτομα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας,η  θέσπιση της αποκαλούμενης  άδειας προς αναζήτηση εργασίας με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος όπου γης  με αίτησή του στο Προξενείο προέλευσης.

Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της μετατροπής της χώρας μας σε χώρο,  θεσπίζεται  η  αρχή της κατοικίας για την κτήση της ιθαγένειας , που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα !»

 

odosdrachmis
Back to top button