Ελλάδα

Ρε Φωστnρες πως γινεται και φoρτωσαν κoρωvαιo οι πιτσιριkαδες που ειχαν παει για διακoπες σε νησi;

Μηπως ειναι μουφα τα  μετρα σας; 

Μηπως οι μπολιασμενοι κολλανε κανονικα;

Μηπως ρε Φωστηρες, ειστε ολοι σας για  #$%^^%#@@#% ;

Ο συναγερμός που «ήχησε» το βράδυ της Τετάρτης (07.07.2021) στο λιμάνι της Ραφήνας για κρούσματα σε πλοίο που έφτασε από την Ίο, καλά κρατεί.

Ήταν περίπου στις 20:30 το απόγευμα της Τετάρτης όταν έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας το πλοίο Super Express, προερχόμενο από την Ίο. Σε αυτό επέβαιναν 70 νεαροί, που υπάρχουν φόβοι πως είναι κρούσματα κορονοϊού.

Ο συναγερμός… άμεσος και η κινητοποίηση μεγάλη.

«Δεν γνωρίζω αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο μεγαλύτερος αριθμός από αυτούς να νοσούν. Έγιναν συστάσεις να παραμείνουν για 14 μέρες στις οικίες τους», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς. Στους νεαρούς έχουν γίνει τεστ, ενώ στο πλοίο έγινε απολύμανση.

Οι άνδρες με τα… άσπρα στη Ραφήνα

Τα 70 άτομα που είναι ύποπτα κρούσματα είναι πολύ νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με το rpn.gr, οι περίπου 30 από τους νεαρούς ήταν μια μεγάλη παρέα που επισκέφτηκαν όλοι μαζί την Ίο για διακοπές λίγων ημερών. Όπως είπαν οι ίδιοι, ξεκίνησαν από Αθήνα αλλά εκεί γνωρίστηκαν και με άλλα νεαρά παιδιά και όλοι μαζί πήγαν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ορισμένοι, αποδεδειγμένα και με συμπτώματα, νόσησαν από κορονοϊό. Έμειναν στην Ίο, αφού ως κρούσματα δεν τους επιτράπηκε να ταξιδέψουν. Οι υπόλοιποι μπήκαν στο πλοίο για τη Ραφήνα.

Μπήκαν σε καραντίνα στο πλοίο, τους έγινε τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που είχε ειδοποιηθεί και βρισκόταν στον ειδικό χώρο λιμανιού. Ανά δεκάδες έβγαιναν από το πλοίο και οδηγούντο από προσωπικό του ΕΟΔΥ με ειδικές στολές στο σημείο προκειμένου να κάνουν το τεστ.


πηγη 

Back to top button