Άποψη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Google «επιμένει» ότι η Κρήτη είναι Οθωμανική!

Και όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Google παρουσιάζει την Κρήτη ως Οθωμανική! Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα (!), η σελίδα της google, στην οποία φιλοξενούνται οι κυριότερες ειδήσεις (news.google.gr), στη στήλη των προγνώσεων καιρού, συνεχίζει να εμφανίζει τον τίτλο «Οθωμανική» για την Κρήτη μας.

 

 

Γκάφα «ολκής», κακόγουστο «αστείο» ή κάτι άλλο, τελικά, πολύ πιο «ύποπτο» κρύβεται από πίσω;

 

 

Πάντως, ο τίτλος «Καιρός Ottoman Crete Greece», δηλαδή με απλά λόγια «ο Καιρός στην Οθωμανική Κρήτη της Ελλάδας» (!!!) θα έπρεπε να έχει θέσει εξαρχής σε συναγερμό, όχι μόνο το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης.

Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση, κανένας απολύτως σχολιασμός, καμία ανησυχία, ούτε καν από βουλευτές του νησιού, παρά την τεράστια διάσταση που έχει πάρει το όλο θέμα. Προφανώς, το ΥΠΕΞ είναι απασχολημένο με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα, όπως η παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς… Ντροπή, πραγματικά!

 

Δείτε, όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, τι εμφάνιζε η σελίδα της Google σήμερα στις 8 το πρωί σε όσους έμπαιναν από την Κρήτη και φρίξτε…

krhth2

Διαβάστε επίσης:

Οθωμανική η Κρήτη σύμφωνα με την Google !!

Back to top button