Άποψη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Εισβολή σε Ελλάδα και Κύπρο σχεδιάζουν οι τζιχαντιστές!

 

 

brikolakes orgsΚαι όμως. Η απειλή είναι υπαρκτή. Ο μεγαλύτερος φόβος της χώρας μας και ιδίως των χριστιανών της φαίνεται ότι γίνεται πλέον πραγματικότητα. Όταν ανησυχούσαμε για την έλευση τόσων μουσουλμάνων, μας λέγανε υπερβολικούς. Τώρα, η ανησυχία αυτή γίνεται πλέον θέμα σε κυριακάτικες εφημερίδες, καθώς άτομα στενά συνδεδεμένα με το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται να είναι εγκατεστημένα στη χώρα μας και κανείς δεν ξέρει τα σχέδια τους, ούτε μέχρι που είναι διατεθειμένα να φτάσουν.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούν στενά τις κινήσεις 80 έως 100 φανατικών ισλαμιστών. Στόχος τους είναι η επέκταση στην Ευρώπη και δεδομένου ότι η χώρα μας και η Κύπρος περιλαμβάνονται στον χάρτη του Ισλάμ, που έχουν ήδη σχεδιάσει και ο οποίος κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο, έχει σημάνει συναγερμός.

Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες αμερικανικές, βρετανικές και γαλλικές, προκειμένου να καταρτιστεί από κοινού σχέδιο αντιμετώπισής ενός καθόλου εύκολα αντιμετωπίσιμου εχθρού. Τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων είναι υπήκοοι Γαλλίας που αφίχθησαν στη χώρα μας από τη Συρία, έχουν ήδη συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία και κρατούνται.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι δεν περιορίζεται εύκολα η είσοδος φανατικών ισλαμιστών σε ευρωπαϊκές χώρες. Μέχρι στιγμής, βέβαια, η δράση τους στη χώρα μας περιορίζεται στη διευκόλυνση τρίτων, κυρίως πολιτών δυτικοευρωπαϊκών χωρών, να προσεγγίσουν την Τουρκία και στη συνέχεια να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος. Αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους…

Πάντως, η επιθυμία του ΙΚ, όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, είναι να ιδρύσει χαλιφάτο, τα σύνορα του οποίου θα φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια και το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Ινδία, την Αραβική Χερσόνησο, μέρος της Κίνας και όλες τις τουρκόφωνες χώρες της Ασίας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη τρέμουν μια τέτοια πιθανότητα και γι’ αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθεια να καταρτίσουν πλάνο εξόντωσης των Τζιχαντιστών.

Το ζήτημα είναι αν και κατά πόσο μπορούν να «ελεγχθούν» όλοι αυτοί οι Τζιχαντιστές που έχουν μαζευτεί στη χώρα μας ή είναι πια πολύ αργά…

Διαβάστε επίσης:

Back to top button