Διεθνή

Οι Αμερικανοί σκοτώνουν τους ισλαμιστές που δεν χρειάζονται άλλο

 

 

 

islaΤουλάχιστον 129 τζιχαντιστές από ξένες χώρες και 12 Σύροι έχουν σκοτωθεί από την Τρίτη στις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε ο συνασπισμός του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ, ανέφερε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

«Συνολικά 84 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και 57 του Μετώπου Αλ Νόσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων βρίσκονται μόνο 12 Σύροι» είπε ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.

Μεταξύ των νεκρών, τούρκος πράκτορας της ΜΙΤ, ο οποίος είχε εκπαιδευθεί από άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στις «μαύρες επιχειρήσεις» (Black Ops) σκοτώθηκε από τους πρώην συμμάχους και εκπαιδευτές του Αμερικανούς, καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι άλλο χρήσιμος.

Πολλοί ισλαμιστές μισθοφόροι μάλιστα αναρωτιούνται γιατί οι Δυτικοί τους βομβαρδίζουν τώρα. Οι παγκοσμιοποιητές δεν κάνουν κανένα μάγκα, είναι η απάντηση, με τους ισλαμιστές να χρησιμοποιούνται από την αρχή για μελλοντική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή, όπως διαβάζατε από αυτή εδώ την ιστοσελίδα.

pygmi.gr

Back to top button