Άποψη

Oι τζιχαντιστές απειλούν την Αυστρία-Οι γενοκτονίες του Ισλάμ ξεκίνησαν με τους Χριστιανούς της Τουρκίας

Οι τζιχαντιστές απειλούν την Αυστρία

Ο τρόμος των τζιχαντιστών “χτυπάει την πόρτα” της Αυστρίας 
Πολεμιστής του ISIS (Firas H.) απειλεί τώρα την Αυστρία 
“Το ISIS είναι τεράστιο… Δεν ξέρετε τι κάνουμε στη Βιέννη” 

Απόδοση “Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!”
Πηγή εφημερίδα ÖSTERREICH

Ο τρόμος της Τζιχάντ εμφανίστηκε σε ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Αυστριακής εφημερίδας ÖSTERREICH που ήρθε να ταράξει την φαινομενικά ήρεμη κοινωνία της Αυστρίας (είναι κοινό μυστικό πως η Αυστριακή κοινωνία “βάλλεται” (υπό τον φόβο του χαρακτηρισμού της ως “ρατσιστική”) τα τελευταία χρόνια, από τους μουσουλμάνους μετανάστες (και ιδιαίτερα τους Τούρκους) που αυξάνονται και πληθύνονται, εξαπλώνονται και καταλαμβάνουν ολοένα και περισσότερους “ζωτικούς χώρους” και που έφτασαν στο σημείο να απαιτούν μέχρι και εξετάσεις στην τουρκική γλώσσα για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ η αύξηση των ισλαμιστών καταγράφεται με ιδιαίτερη ένταση στις εικόνες που δίνει η Αυστριακή πρωτεύουσα, η Βιέννη, με τις μαντήλες και τις μπούργκες να αποτελούν καθημερινότητα και όχι “ατραξιόν”…

Η εφημερίδα ÖSTERREICH μίλησε με τον Αυστριακό τζιχαντιστή για τον “ιερό” πόλεμο και το IS Βιέννη.

Αυτός είναι ο πιο γνωστός από τους 130 Αυστριακούς, ο οποίος πήγε να πάρει μέρος στον “ιερό πόλεμο”.
Ο Firas Houidi, 19 ετών, με τυνησιακές ρίζες, που μεγάλωσε στην περιοχή Floridsdorf της Βιέννης, πήγε από τον Μάιο στη Συρία και ανήκει στην πολιτοφυλακή του IS (ισλαμικού κράτους).
Σύμφωνα με πηγές μέσα από το Ισλάμ, έχει στη Βιέννη μια μεγάλη ”κοινότητα θαυμαστών” είναι κάτι σαν “Rock Star” των Αυστριακών-τζιχαντιστών.

Ο (παραπάνω) καταζητούμενος από την Interpol έδωσε μέσω του Facebook τώρα και συνέντευξη.
Η Interpol έχει εκδόση γι ‘αυτόν διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Οι κατηγορίες: συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και υποκίνηση σοβαρών εγκλημάτων. Αλλά κανένα ίχνος του.

Από τη Ράκα της Συρίας έδωσε σήμερα μια συνέντευξη στην εφημερίδα ÖSTERREICH μέσω Facebook (δείτε δεξιά).
Σε αυτή, ο ίδιος απειλεί την Αυστρία, μιλά για”συμβάσεις προστασίας” και τους γονείς του στη Βιέννη.

Συγκεκριμένα, ο τζιχαντιστής βάζει στο παιχνίδι το ισλαμικό κέντρο του Floridsdorf στη Βιέννη. Οι υπεύθυνοι για τη συνταγματική προστασία ανησυχούν.

“Κάποια άτομα είναι ύποπτα ότι στο ισλαμικό κέντρο διενεργούν μύηση για το IS και δρουν για την εξάπλωση των ιδεών του IS»,

λέει το Υπουργείο Εσωτερικών. Η έρευνα δεν έχει προχωρήσει ακόμα ώστε να βρίσκεται προ συλλήψεων.

Ο Salim Mujkanovic, εκπρόσωπος του ισλαμικού κέντρου, δήλωσε:

”Γνωρίζουμε ότι στο ανοικτό τζαμί μας άτομα ανταλάσσουν ιδέες για το IS. Είχαμε, επίσης, νέους ανθρώπους που εμφανίστηκαν εδώ με αναμνηστικά του IS και φωτογραφήθηκαν μπροστά από το τζαμί. Το ίδρυμα το απορρίπτει, σαφώς”.

Η εφημερίδα ÖSTERREICH συνομίλησε μέσω chat με τον Αυστριακό τζιχαντιστή: «Αν ο Αλλάχ το θέλει, θα δω τους γονείς μου”.

O Firas Houidi από το Floridsdorf της Βιέννης έχει ήδη τέταρτο λογαριασμό στο Facebook. Περίπου 1.000 φίλοι – μεταξύ των οποίων δεκάδες Αυστριακοί – τον ακολουθούν εκεί. Σχεδόν κάθε μέρα ανεβάζει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον πόλεμο των Τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ.

Τώρα η ÖSTERREICH ήρθε σε επαφή μαζί του. Ένα χρόνο πριν, ταξίδεψε στη Συρία, εντάχθηκε στα σώματα των βαρβάρων του IS. Είχε μυηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο, στο ”ισλαμικό κέντρο” του Floridsdorf. Αυτή τη στιγμή ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στη Ράκα της Συρία. Έμμεσα, απειλεί και την Αυστρία. “Δεν ξέρετε τί κάνουμε στη Βιέννη”, γράφει.

Ιδού η συνομιλία με τον τρομοκράτη:

ÖSTERREICH: Πώς βρήκες τον δρόμο της τζιχάντ; Δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον να αφηγηθείς την ιστορία σου;

Firas Houidi: Το υπουργείο των Μέσων Ενημέρωσης μου έχει ειδικά απαγορεύσει να μιλήσω μαζί σας. Έχουμε τα δικά μας Μέσα Ενημέρωσης.

ÖSTERREICH: Γιατί; Επειδή γίνεται μεγάλη αναφορά για σένα στα αυστριακά μέσα ενημέρωσης;

Firas: Ναι, αρκετά.

ÖSTERREICH: Οι γονείς σου ζουν ακόμη στη Βιέννη και ανησυχούν. Μάλλον δεν θα τους ξαναδείς ποτέ;

Firas: Θα δω τους γονείς μου, αν μου το επιτρέψει ο Αλλάχ.

ÖSTERREICH Τι σε έκανε να αποφασίσεις να πάρεις μέρος στην τζιχάντ (=ιερός πόλεμος των μουσουλμάνων);

Firas: Το δίκτυο της IS είναι μεγάλο και φτάνει από την Αλάσκα έως την Ωκεανία. Δεν ξέρετε τι κάνουμε στη Βιέννη.

ÖSTERREICH: Σκοπεύετε να επιστρέψετε; Θέλετε να σας γνωρίσουμε;

Firas: Τί θα λέγες, να ερχόσουν στο Ισλαμικό Κράτος; Υπογράφεις μια συνθήκη προστασίας. Τότε κανείς δεν θα σε αποκεφαλίσει. 😉
(το χαμόγελο στο τέλος της συνομιλίας είναι του τζιχαντιστή)

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Οι γενοκτονίες του Ισλάμ ξεκίνησαν με τους Χριστιανούς της Τουρκίας

“Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο” 

Του Serkan Engin Μεταφρ. Ειρήνη Καμπίτση 

Όπως κάποιοι είπαν στη Δύση , στην πραγματικότητα, η αρμενική γενοκτονία, η ασσυριακή, των Χαλδαίων, των Νεστοριανών και των Ελλήνων ήταν γενοκτονίες εναντίων των Χριστιάνων.
Από την άλλη πλευρά οι Κούρδοι και οι Τούρκοι ήταν οι μουσουλμάνοι . Η κοινωνική πρέλευση και η αποδοχή στη συνείδηση του πλυθησμού αυτών των γενοκτονιών ήταν οι Ισλαμικοί νόμοι.

Το Ισλάμ δίνει το δικαίωμα σε όλους τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν και να βιάσουν κάθε μη μουσουλμάνο καθώς επίσης να αρπάξουν όλα τα χρήματα και τις περιουσίες τους. Οι de facto δολοφόνοι σε αυτές τις γενοκτονίες ήταν οι ληστρικές ομάδες της “Μυστικής (ή Ειδικής) Οργάνωσης” (Teşkilatı Mahsusa).

Οι Τούρκοι και οι Κούρδοι (Τσέτες-Cete) που σκότωσαν τους μη-μουσουλμανικούς γείτονές τους, που υποδούλωσαν τις γυναίκες τους και μικρά κορίτσια για σεξουαλική εκμετάλλευση και άρπαζαν όλη την περιουσία τους, δεν είχαν καμία επίγνωση “εθνικισμού”, όπως είχαν για παράδειγμα οι διοικητές τους, οι ηγέτες της Επιτροπής για την Ένωση και την Προόδο ( CUP -İttihat ve Terakki Cemiyeti) .

Έτσι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι που πήραν μέρος στις γενοκτονίες των πληθυσμών υπο τον οθωμανικό ζυγό , έσφαξαν αθώους ανθρώπους με πολύ ευχαρίστηση, που όμως δεν είχε να κάνει με τίποτα από όλα αυτά που συνθέτουν τον «τουρκικό εθνικισμό».
Ήταν απλά αγρότες που αυτοπροσδιορίζονταν ως «μουσουλμάνοι», αλλά όχι ως «Τούρκοι» ή «Κούρδοι».

Η εντολή των σφαγών από τους ηγέτες της CUP ήταν ένα «δώρο» για τους Τούρκους που παρασιτούσαν σαν αρπακτικά για 2.000 χρόνια, και μπορούσαν μόνο να στραφούν στην γεωργία και την κτηνοτροφία χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της Ανατολίας.

Για τους Τούρκους το Ισλάμ μπορεί να θεωρηθεί ως δώρο επειδή είχαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν τους «πλούσιους» μη-μουσουλμάνους γείτονές τους υπο τις διαταγές της κυβερνήσεών τους, και, επίσης μπορούσαν να πάρουν εκδίκηση εναντίον των μη μουσουλμάνων που είχαν, όπως οι ίδιοι θεωρούσαν, το μεγάλο πλούτο.

Οι  Κούρδοι ομοίως, οι οποίοι ζούσαν στην ίδια περιοχή εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν είχαν την ικανότητα και την ιστορική εμπειρία να προοδεύσουν αλλιώς πέρα από την γεωργία και την κτηνοτροφία, όπως και οι Τούρκοι ομόθρήσκοι τους, πέτυχαν με τις λεηλασίες να αποκτήσουν τον πλούτο και τα προνόμια των μη-μουσουλμάνων.

Οι μουσουλμάνοι Τούρκοι και Κούρδοι κατασπάραξαν τους μη-μουσουλμανικούς γείτονές τους σε κομμάτια σαν ύαινες δίχως έλεος και ταυτόχρονα γέμιζαν με υπερηφάνια για αυτά τα κατορθώματά τους.

Υφάρπαξαν τα σπίτια και τα καταστήματα των μη-μουσουλμάνων, και υποδούλωσαν τις γυναίκες είτε ως οδαλίσκες ή παλλακίδες του σεξ αλλά και ως οικιακές σκλάβες στα “χαρέμια” τους, ως «λάφυρα» δηλαδή κατά τους κανόνες του Ισλάμ. Μπορούσαν τέλος και να πουλήσουν κάποιες από αυτές τις γυναίκες και τα κορίτσια στα σκλαβοπαζάρα για ένα κομμάτι ψωμί.
Οι δράστες αυτής της φοβερής περιόδου δεν αισθάνονταν καμία τύψη !

Αντιθέτως, ένιωθαν υπερήφανοι επειδή έγιναν οι πιο άξιοι του Αλλάχ, του θεού του Ισλάμ. Με αυτές τις αποτρόπαιες σφαγές γίνεται κάποιος καλύτερος μουσουλμάνος και πιο κοντά στον παράδεισο του Ισλάμ, με πολλές Ουρί (ομαδικό σεξ) , άφθονο φαϊ και ποτάμια των κρασιών.
Ζουσαν συμφιλιωμένοι με τον εαυτό τους επειδή τηρούσαν τους νόμους του δικού τους θεού, του Αλλάχ και της κυβέρνησης.

Βίασαν μικρά κορίτσια και γυναίκες, έσφαξαν αθώους ανθρώπους, έκαψαν τα παιδιά ζωντανά, σφαγίασαν εκατομμύρια χριστιανών στο όνομα της “ειρηνικής” θρησκείας του Ισλάμ.
Επειδή ο Αλλάχ τους ήταν πολύ ανελέητος με τους “απίστους”!!

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

 

Back to top button