Διεθνή

Ισλαμικό Κράτος: «Βγείτε από το σπίτι και σκοτώστε τους χριστιανούς»-ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

imagesKPWK1RQUΚάθε μουσουλμάνος στην Δύση πρέπει να βγει από το σπίτι του, να βρει ένα σταυροφόρο(εννοεί χριστιανό) και να τον σκοτώσει» σημειώνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στην νέα online έκδοση του περιοδικού τους, Dabiq.

Με αυτόν τον τρόπο καλεί το Ισλαμικό Κράτος, τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να βγουν και να κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες και να δολοφονήσουν ανθρώπους.

Σύμφωνα με το άρθρο θα πρέπει να γίνουν επιθέσεις σε όλες τις χώρες που δήλωσαν συμμετοχή στην συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους,μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, ωστόσο τους κατευθύνει ιδιαίτερα προς τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Βρετανία, την Αυστραλία και την γερμανία.

 

 

«Όσο μικρότερη είναι η ομάδα που θα πραγματοποιήσει την επίθεση τόσο καλύτερα θα είναι, γιατί θα είναι δυυσκολότερο να τους εντοπίσουν οι αρχές. Δεν πρέπει να αγοράζεται σύνθετα και περίεργα υλικά για τις επιθέσεις και να μην μιλάτε με ανθρώπους που δεν έχουν ψυχική δύναμη. Αφεθείτε στον Αλλάχ και μαχαιρώστε τον χριστιανό» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.

 

 

ΠΗΓΗ tribune

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: