breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

S.Kirsch: «Έχουμε 400.000 αποβολές λόγω του εμβολίου Covid-19» – VAERS: Αύξηση 15.600% σε καρδιοπάθειες σε νέους

Ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Steve Kirsch υποστήριξε ότι υπάρξουν 400.000 αυθόρμητες αμβλώσεις (αποβολές), τις οποίες τις σύνδεσε με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. 

Τα στοιχεία της VAERS δείχνουν ότι το 2021 αναφέρθηκαν 3.527 αποβολές. Η Τζέσικα Ρόουζ υπολόγισε στο Substack ότι ο αριθμός των αποβολών είναι 118 φορές μικρότερος. Το πραγματικό ποσοστό αποβολών θα είναι τότε 416.186, πιθανότατα λόγω του εμβολίου, δήλωσε ο Kirsch στην εκπομπή Stew Peters Show.

Σύμφωνα με τον Kirsch, αυτοί οι αριθμοί είναι σωστοί. «Θα μπορούσε να είναι ίσως 300.000 ή 600.000, αλλά είναι σε αυτή την τάξη μεγέθους». Μίλησε για «σημαντικό αριθμό» θανάτων που προκλήθηκαν από τα εμβόλια.

Επίσης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να κάνουμε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο. Κανονικά αυτό θα ήταν στην πρώτη σελίδα όλων των εφημερίδων, αλλά επειδή έρχεται σε αντίθεση με το αφήγημα αοράτου-19, το βλέπετε μόνο στο Stew Peters Show και όχι στο CNN ή στους New York Times, τόνισε ο Kirsch.

Ο οικοδεσπότης Stew Peters είπε ότι αυτός είναι ο σκοπός των τρυπημάτων και ότι δεν είναι ακούσιες παρενέργειες. «Ξέρουν ότι είναι επιβλαβείς και παρόλα αυτά συνεχίζουν να καλούν τους ανθρώπους να τρυπηθούν με το θάνατο. Αυτό είναι ένα βιολογικό όπλο».

Τα στοιχεία του VAERS για τις καρδιοπάθειες σε νέους 

Σύμφωνα με το vaccineimpact στο VAERS έχουν καταγραφεί 2.132 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών, οι οποίες σημειώθηκαν μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι αν κάποιος ψάξει όλοι όλους τους τύπους μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας και των καρδιοπαθειών ο αριθμός είναι 3.912, δηλαδή σχεδόν διπλάσιος.

Αν γίνει η ίδια έρευνα για όλα τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον FDA και χορηγούνταν τα προηγούμενα 31 χρόνια είχαν καταγραφεί συνολικά 725 περιπτώσεις καρδιοπαθειών σε νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών.

Συγκεκριμένα ανά έτος καταγράφονταν 23 περιπτώσεις καρδιοπάθειας τα προηγούμενα 30 χρόνια, ενώ το 2021 μόνο από τα εμβόλια Covid-19 καταγράφηκαν 3.611, άρα έχουμε αύξηση 15.600%.

Σημείωση: Έχουμε δεδομένα για 13 μήνες και γι’ αυτό ο αριθμός που πάρθηκε για να γίνει η σύγκριση είναι μικρότερος.

pronews

Back to top button