Διεθνή

Ο θηλυκός εφιάλτης των τζιχαντιστών! “Είμαστε ανελέητες μαζί τους”

imageΟι γυναίκες του Κομπάνι είναι ο εφιάλτης των δολοφόνων του ισλαμικού στρατού. “Πιστεύουν ότι αν σκοτωθούν από γυναίκα δεν θα πάνε στον παράδεισο. Γι΄ αυτό είμαστε ανελέητες μαζί τους”. Η Νεσρίν Αμπντί ένα από τα νεαρά κορίτσια -είναι μόλις 20 χρονών- σπούδαζε ιατρική πριν έρθει η φρίκη των φανατικών ισλαμιστών. Κόρη ιατρού ίδια μίλησε στην Daily Mail για την απόφασή της να πολεμήσει. Απόφαση “μονόδρομος” όπως εξηγεί η ίδια.

“Έχω πάντα μαζί μου το Καλάσνικοφ  διότι ξέρω ότι αν με στριμώξουν σε μια γωνιά μαχητές του ISIS δεν είναι σίγουρο το τι θα κάνω. Ή θα σκοτώσω τον ιλαμιστή ή θα σκοτωθώ…Σύμφωνα με τα πιστεύω της ISIS αν σκοτωθούνε από γυναίκα δεν θα πάνε στον παράδεισο. Όταν πολεμάμε μαζί τους είμαστε ανελέητες και τους ενημερώνουμε πως θα σκοτωθούνε από γυναίκες”.

Η Αμπντί τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό ότι γυναίκες μάχονται κατά του ISIS γιατί όπως λέει “στην κουλτούρα τους οι γυναίκες είναι σκλάβες. Φέρονται στις γυναίκες σαν αντικείμενα που δεν έχουν καμιά απολύτως αξία. Οι Κούρδισες εργάστηκαν πολύ για να αποδείξουν την ισότητα τους και η μάχη μας κατά του ISIS είναι σύμβολο της ελευθερίας μας”

 

 

http://www.onalert.gr

Back to top button