Διεθνή

Ο ΚΑΝΤΥΡΟΒ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο  Πρόεδρος της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov δήλωσε ότι ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Συρίας, Ibrahim Samarrai γνωστός ως ο χαλίφης Abu Bakr al-Baghdadi, δουλεύει για την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ  (CIA) και χρηματοδοτείται και από άλλες δυτικές μυστικές υπηρεσίες. 

o χαλίφης σε παλαιότερη φωτογραφία με τον αδερφό του στις ΗΠΑ

“Ο Baghdadi θα πρέπει να βγάλει τη μάσκα και να δηλώσει δυνατά και με σαφήνεια ότι ειναι πράκτορας της  CIA, και ότι από αυτήν έχει προσληθεί” δήλωσε ο Kadyrov χθες Τρίτη.

10696201_794660857247101_2843432597286287529_n

“Οι μαχητές της ISIS είναι Σατανάδες και μόνη τους εμμονή είναι πως θα μαζέψουν περισσότερα χρήματα στα ματωμένα χέρια τους. Παίρνουν εντολές από τη Δύση και εξολοθρεύουν και μουσουλμάνους .”

“Ο  Samarrai πρέπει να ομολογήσει τις βαρβαρότητές του που συμπεριλαμβάνουν ,μεταξύ άλλων και  σφαγιασμούς μουσουλμάνων . Να ομολογήσει ότι σκοτώνει τους αδερφούς του στο θρήσκευμα και να απολογηθεί στους ομόθρησκούς του”

O Καντύροβ επεσήμανε ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχουν υποστηρίξει την τρομοκρατία με όλα τα δυνατά μέσα. Επίσης προειδοποίησε ότι όσοι Τσετσένοι  έχουν ακολουθήσει την τρομοκρατική τακφιριστική οργάνωση ISIS δεν θα τους επιτραπεί να ξαναμπούν στη χώρα. Ο πιο αιμοσταγής τρομοκράτης καυκάσιος τρομοκράτης στη Συρία, ο επονομαζόμενος Αλ Σισάνι (ο τσετσένος), έχει επικυρήξει το κεφάλι του Προέδρου της Τσετσενίας με 5 000 000 και έχει δηλώσει ότι θα επιστρέψει από τη Συρία και θα φέρει το τζιχάντ στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο Καντύροβ δήλωσε ότι άνδρες  του προσπαθούν να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν τον “χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους”.

 

 

http://dimpenews.com

πηγές: moscow times/irib/newsvice/instagram kadyrov

dimpenews.com

Back to top button