Διεθνή

Πολίτες απέτρεψαν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

poli-495x328Είναι αυτό που λέμε φωνή λαού, οργή Θεού… στην πράξη!

Ποιος είπε ότι οι πλειστηριασμοί δεν ακυρώνονται; Όταν υπάρχει ομοψυχία και δίκαιο, μπορεί να νικήσει ακόμα και ο πλέον ανίσχυρος!

Αυτό τουλάχιστον μας αποδεικνύουν τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου.

Μια πρώτη κατοικία (προσφυγική) στη Νέα Φιλαδέλφεια έβγαινε σε πλειστηριασμό για λογαριασμό της Alpha Bank. Όμως, η τράπεζα φαίνεται ότι λογάριαζε χωρίς το «ξενοδόχο», δηλαδή όλους αυτούς τους πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για να εμποδίσουν αυτό τον πλειστηριασμό να γίνει…

Το σύνθημα ήταν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και ο σκοπός επετεύχθη. Η πρώτη κατοικία παρέμεινε στα χέρια του «χτυπημένου από την κρίση» ιδιοκτήτη της.

Όπως είπαν οι παρευρισκόμενοι «έχουμε δώσει έναν όρκο, όσοι άνθρωποι δεν έχουν να πληρώσουν, να μη χάνουν τα σπίτια τους και πετάγονται στο δρόμο. Οι Έλληνες είμαστε πρώτα πολίτες, οφείλουμε να ενωθούμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας. Όλοι αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι παράνομοι και καταχρηστικοί. Κάθε Τετάρτη 4-6 σε όλα τα Ειρηνοδικεία να εμποδίσουμε κάθε πλειστηριασμό».

Δείτε στο βίντεο τι είπαν μέλη δημοτικών συμβουλίων των δήμων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας, καθώς και οι διοργανωτές της δράσης:

http://www.pentapostagma.gr

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: