Διεθνή

Σεισμοί και πλημμύρες προάγγελος σε πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές. Ελέγχουν και το αντίπαλο αφήγημα , ατζέντα. Οι κυρίαρχοι θα μιλούν για κλιματική αλλαγή και οι αντιφρονούντες για μείωση του πληθυσμού, φωτοβολταικά ανεμογεννήτριες κ.α Ένα δεν θα λένε Αντίχριστος, Αποκάλυψη…..

Σεισμοί και πλημμύρες προάγγελος σε πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές. Ελέγχουν και το αντίπαλο αφήγημα ,ατζέντα όπως σε εν εξελίξει πολέμους οι κυρίαρχοι ελέγχουν εν μέρει και τα 2 αντίπαλα στρατόπεδα ή σε μια χώρα προτεκτοράτο αποικία ελέγχουν και κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Παίζουν σε 2 ταμπλό και περισσότερα, παίζουν στα σίγουρα…

Οι κυρίαρχοι θα μιλούν για κλιματική αλλαγή και οι αντιφρονούντες για μείωση του πληθυσμού, φωτοβολταικά. ανεμογεννήτριες κ.α Ένα δεν θα λένε Αντίχριστος, Αποκάλυψη…..

όχι ότι σε αυτά τα επιχειρήματα δεν υπάρχει αλήθεια αλλά συνήθως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος….. γι αυτό και συνήθως καίγεται το δάσος ...

εδώ καταρρέει το σύμπαν .. αν επαληθευθεί και η επόμενη είδηση πρόβλεψη.

Υπάρχει κίνδυνος κλιμά-κωσης…. ‘‘Σεισμός 5,2 χθες στην Ερυθραία, κοντά στο Μέγα Φράγμα της Αναγέννησης στην Αιθιοπία! Αν καταρρεύσει από κακοκαιρία Daniel θα υπάρξουν από πλημμύρες 20.000.000 νεκροί!”

Μια είναι η απαγορευμένη είδηση Αντίχριστος-Αποκάλυψη ….τα γεγονότα δεν είναι τα συνήθη μόνοι τους το είπαν επί κόβιντ ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις τα γεγονότα είναι προ-αποκαλυπτικά.

Όσο για τη Θεσσαλία και τον Έβρο και την Ελλάδα που κόπηκε στα 2 ερίζουν πάνω από το πτώμα της χώρας.με μικροπολιτική δημαγωγική διάθεση προς ξέπλυμα στο βούρκο λάσπη του κάμπου.. Τσίπα ουδείς….το πολιτικό σύστημα κατέρρευσε μαζί με τα φράγματα.. υπάρχει θεσμικό πολιτειακό πρόβλημα ..η ”δημοκρατία” μας ότι απέμεινε από ολοκληρωτισμό τυραννία κοβιντοκρατίας κι ευρωφασισμού σκοτώθηκε στα Τέμπη πνίγηκε στα θολά νερά του κάμπου και κάηκε στον παραμεθόριο Έβρο έφαγε μια κλωτσιά και σωριάστηκε στο λιμάνι μαζί με τον Αντώνη.. σκοτώσαν τον Αντώνη Αντώνη μου.

dimpenews.com

Back to top button