ΆποψηΕλλάδα

Η ασυμβατότητα του ισλαμισμού

islamΣτον Πειραιά, καιρό τώρα, λαμβάνει χώρα η τέλεση μιας φρικιαστικής, θρησκευτικού χαρακτήρα, τελετής που προκαλεί σοκ στους περαστικούς και γεννά μαύρες σκέψεις για το μέλλον της πατρίδας μας και του δυτικού πολιτισμού: Τα αυτομαστιγώματα (με λεπίδες και ξυράφια!) των σιιτών μουσουλμάνων που γίνονται εν μέση οδώ και αφήνουν πίσω τους αρκετά λίτρα χυμένου αίματος των αλλοφρόνων πιστών.

 

Οπως έγραψε η «δημοκρατία», αυτοί οι άνθρωποι «αυτομαστιγώνονται προκειμένου να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους και να θρηνήσουν τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ασούρα». Αυτό έγινε προχθές το μεσημέρι στο επίνειο της πρωτεύουσας. Η εντύπωση που άφησε το εθελούσιο μακελειό στους Πειραιώτες είναι ακόμα πιο αλγεινή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, μια και είναι πρόσφατες οι εικόνες από το ανθρωποκτόνο ξέσπασμα των αποκεφαλιστών κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους. Οι συνειρμοί των πράξεων των μεν με τα εγκλήματα των δε ήταν αναπόφευκτοι, παρόλο που χρήζει διευκρίνισης το γεγονός της ύπαρξης μεγάλων δογματικών διαφορών ανάμεσα στους σιίτες μουσουλμάνους και τους μακράν επιθετικότερους και φανατικότερους σουνίτες.

Ωστόσο, τα συμπέρασμα είναι και εύκολο και ασφαλές και εδραιωμένο στην εμπειρία αιώνων: οι οπαδοί του Ισλάμ δεν μπορούν και δεν θέλουν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες της Δύσης. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να έχουν σχέση με οποιοδήποτε σύστημα που παραπέμπει σε δημοκρατία. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να διανοηθούν ότι ο βίος των δύο φύλων θα χαρακτηρίζεται από ισοτιμία και αλληλοσεβασμό. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να συζητήσουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τις προδήλως απάνθρωπες δοξασίες τους, που κατατάσσουν τους «απίστους» στην κατηγορία του υποζυγίου, του εχθρού, του καταδικασθέντα σε θάνατο. Το Ισλάμ δεν επιδιώκει συνύπαρξη, ομόνοια, αλληλεγγύη. Μόνο κυριαρχία και επιβολή. Η Δύση πρέπει να ξυπνήσει από τον θανάσιμο λήθαργο της πολιτικής ορθότητας στον οποίον έχει… αφεθεί εδώ και δεκαετίες. Εχει λησμονήσει ότι ύψιστη αποστολή ενός πολιτισμού είναι η αυτοσυντήρηση. Η υπεράσπιση της ύπαρξής του.

 

 

 

http://www.dimokratianews.gr

Back to top button