breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Bγάζουν μπροστά στην κάμερα ΘΡ@ΜΒΟΥΣ-ΤΕΡΑΤΑ από σώματα λένε ταριχευτές

 

Ένα viral απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Died Suddenly-Πέθαναν Ξαφνικά», το οποίο, ωστόσο, χαρακτηρίστηκε HOAX από τους συστημικούς ελεγκτές ειδήσεων, δείχνει ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ πλάνα με ταριχευτές να φέρονται να εξάγουν περίεργους, μακρούς θρόμβους αίματος από πτώματα, όπως ισχυρίζονται, εμβολιασμένα με τον Covid.

Το κλιπ που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους θρόμβους να αφαιρούνται από τα σώματα υπό την επίβλεψη του διευθυντή κηδειών και ταριχευτή, Nicky King.

«Κοιτάξτε το μέγεθος αυτού», αναφωνεί ένας ταριχευτής καθώς τεντώνει έναν θρόμβο περίπου 10 ιντσών που έβγαλε από μια φλέβα.

«Καθώς περνούσαν οι μήνες, οι θρόμβοι έγιναν χειρότεροι», εξηγεί ο King. «Σε κάθε άτομο η ποσότητα τους ήταν πολύ μεγαλύτερη και γινόταν όλο και μεγαλύτερη».

«Κάναμε μια ένεση και παροχέτευση στην καρωτίδα, και παίρναμε υγρό και μετά ξαφνικά σταμάτησε και δεν μπορούσαμε να πάρουμε άλλο υγρό.».

Το κλιπ τελειώνει με κάποιου είδος υγρού να εκτοξεύεται από μια φλέβα προς την κάμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ:

Δείτε στο 50.27 ολόκληρου του ντοκιμαντέρ το περιστατικό μεταφρασμένο:

Αυτοί οι τύποι μακρών θρόμβων που δεν είχαν εμφανιστεί μέχρι την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA, σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, δυστυχώς έχουν γίνει κοινές εικόνες μεταξύ των σκεπτικιστών του εμβολίου COVID!

Πάντως οι συστημικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά!!!

 

el.gr

scr

Back to top button