breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝθρησκεια

Πανθρησκειακό σόου με άλλοθι την οικολογία σε Αθήνα και νησιά Σαρωνικού

Με άλλοθι την οικολογία και με το κοστούμι του “πράσινου” Πατριάρχη ο κ. Βαρθολομαίος και το Φανάρι είναι έτοιμοι να στήσουν ένα ακόμη οικουμενιστικό σόου σε λίγες μέρες!

Με προφανή σκοπό να φανεί ο ίδιος προσωπικά ως κεφαλή της Ορθοδοξίας και με μόνο σκοπό την αυτοπροβολή του σε μια εποχή που με αφορμή το ουκρανικό ζήτημα έχει χάσει παντελώς την έξωθεν καλή μαρτυρία!

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, λοιπόν, διοργανώνει διεθνές οικολογικό συμπόσιο με τίτλο «ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΤΤΙΚΗ: Συντηρώντας τον πλανήτη και προστατεύοντας τους κατοίκους του», το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού από 5 έως 8 Ιουνίου 2018.

Ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν θα μπορούσε να λείψει από τις εργασίες ενός τέτοιου συνεδρίου.

Παρών θα είναι και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ αναμένεται να παραβρεθούν σχεδόν 200 άτομα, Χριστιανοί, Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και Ινδουιστές.

Η εναρκτήρια συνεδρία θα λάβει χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, ενώ η καταληκτήρια συνεδρία θα πραγματοποιηθεί εν πλω, σε σκάφος που αναχωρεί από τις Σπέτσες για την Αθήνα, το πρωί της 8ης Ιουνίου.

 Για το εν λόγω συνέδριο έχει αρθρογραφήσει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Καθημερινή της Κυριακής” ο ίδιος ο κ. Βαρθολομαίος με τίτλο: «Μέριμνα διά την δημιουργίαν του Θεού».

Δείτε όσα γράφει:

Back to top button