breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Στήθηκε Τεράστιος Βωμός για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024 για ανοικοδόμηση Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Φέρνουν τον Αντίχριστo; ΒΙΝΤΕΟ

 

Στήθηκε Tεράστιος Βωμός για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024 για ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Φέρνουν τον Αντίχριστo;

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Βωμός που οφείλει να χρησιμεύσει στην τελετή θυσίας κόκκινων δαμαλιών για την αναδόμηση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στήθηκε στο όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ και αναμένεται στο Ιουδαικό Πάσχα τελετουργικά να θυσιάσουν κόκκινες δαμάλες που θα σηματοδοτούν την ανέγερση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα που είναι συνυφασμένος με ερχομό Αντιχρίστου!

Δημοσιογράφος του CBS: Ένας γιγαντιαίος λευκός βωμός εγκαταστάθηκε για την τελετουργική θυσία μιας κόκκινης δαμάλας που είναι τελετή θυσίας προβλεπόμενη για το ξαναχτίσιμο του Ναού της Ιερουσαλήμ. Ο βωμός βρίσκεται σ΄ένα έδαφος που δεσπόζει στο Όρος των Ελαιών απέναντι από τον τόπο όπου οφείλει ξανά ν΄ανεγερθεί ο Ναός. Οι κόκκινες δαμάλες πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις από τον Ιουδαϊκό νόμο. Ο ραβίνος Yitzchak Mamo δήλωσε στο CBS News ότι ”οι δαμάλες δεν έχουν παρά να περάσουν ένα τελευταίο τεστ καθαρότητας.

Η τελετουργία θα μπορούσε να γίνει στο Ιουδαϊκό Πάσχα του 2024. Η οικοδόμηση του Τρίτου Ναού της Ιερουσαλήμ ανακοινώνει την έλευση του Μεσσία (δηλ. του Αντίχριστου) που αναμένουν οι Εβραίοι. Η τελετουργική θυσία της κόκκινης δαμάλας και η ανοικοδόμηση του Ναού ανακοινώνουν ακόμη τις σοβαρές ανατροπές στην περιοχή”.

Άλλη πηγή επί του ίδιου θέματος:

«Ο Ραβίνος Yitzchak Mamo, από μια άλλη ομάδα του Τρίτου Ναού, την Uvne Jerusalem, είπε στο Christian Broadcasting Network ότι έχει σχεδιάσει μια τελετή για το Πάσχα του 2024 για να σφάξει τις εισαγόμενες δαμαλίδες, υποθέτοντας ότι δεν θα έχουν αναπτύξει ελαττώματα μέχρι τότε. Ο Μάμο είπε ότι αγόρασε ένα οικόπεδο με θέα στο Όρος του Ναού πριν από 12 χρόνια, ειδικά με την ελπίδα να το χρησιμοποιήσει για την τελετή της σφαγής και να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την κατασκευή του Τρίτου Ναού».

Το CBΝ επίσης παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις διαδικασίες για την ανέγερση του Γ Ναού έτσι στις 17/3/23 έβγαλε ρεπορτάζ πάλι από Ιερουσαλήμ όπου ανέφερε: ”Τον Σεπτέμβριο, πέντε κόκκινες δαμάλες έφτασαν στο Ισραήλ εν μέσω μεγάλης φανφάρας, επειδή ορισμένοι Εβραίοι και Εθνικοί πιστεύουν ότι οι κόκκινες δαμάλες είναι ένα βασικό στοιχείο που οδηγεί στην οικοδόμηση του Τρίτου Εβραϊκού Ναού. Οι δαμάλες βρίσκονται τώρα σε μια ασφαλή, άγνωστη τοποθεσία στο Ισραήλ. Τα σχέδια περιλαμβάνουν τη μεταφορά τους, κάποια στιγμή σύντομα, σε ένα κέντρο επισκεπτών στη Σιλό, όπου κάποτε βρισκόταν η σκηνή του Μαρτυρίου για σχεδόν 400 χρόνια”..

Τώρα αυτές τις δαμάλες τις πάνε για θυσία… για καθαγιασμό της ανέγερσης του Τρίτου Ναού που σχετίζεται με έλευση Αντίχριστου.

dimpenews.com

Back to top button