Διεθνή

Σίριλ Ασλάνοφ,τ.διευθυντής Κέντρου Εβραϊκών Σπουδών Chais στη Ρωσία: o Ντούγκιν είναι ναζί και η κόρη του διαταραγμένη! Ποιός είναι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση;; Δεν είναι μια προκήρυξη ανάληψης ευθύνης αυτή του ” Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Στρατού”!

“Ο στενός φίλος του V. Putin, ο Alexander Dougin είναι Ναζί και η κόρη του που σκοτώθηκε χθες ήταν εξίσου διαταραγμένη με τον πατέρα της”

Ο Σίριλ Ασλάνοφ, πρώην διευθυντής του Κέντρου Εβραϊκών Σπουδών Chais στη Ρωσία έκανε αυτή τη δήλωση στην Ισραηλινή τηλεόραση i24 σχλιάζοντας τη δολοφονία της κόρης του Ντάγκιν. Ύβρεις κατά της νεκρής…..

Ποιός είναι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του νο1 Πολιτικού Στοχαστή της Ορθοδοξίας και της τρομοκρατικής κατά της κόρης του; Ο Ζελένσκι πάντως είναι στο Κίεβο!

Ιρανικές πηγές: η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου και Στοχαστή της Ορθόδοξης Πολιτικής Θεολογίας Αλεξάντερ Ντούγκιν!

Στο μεταξύ κυκλοφόρησε μια μπροσούρα από μια άγνωστη οργάνωση που αυτοαποκαλείται Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός που κάποιοι θεώρησαν ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία και την απόπειρα. Ωστόσο πουθενά στο κείμενο δεν γίνεται λόγος ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Είναι ένα κείμενο που χωλαίνει στην έκφραση και στο ιδεολογικό υπόβαθρο, πρόχειρο που απλά κάποιοι το σπρώχνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι αντιπολίτευσης. Δεν είναι μια προκήρυξη ανάληψης ευθύνης.

Η μόνη αληθινή διασύνδεση με το γεγονός έγινε μέσω κάποιου Πρώην μέλους της Ρωσικής Δούμας Ilya Ponomaryov που εκδιώχθηκε για δραστηριότητες κατά του Κρεμλίνου και ισχυρίστηκε σε συνέντευξη του ότι ο (Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός) ήταν πίσω από την παγιδευμένη βόμβα που σκότωσε την Ντάρια Ντούγκιν. Aυτή η διαρροή πιστοποιεί για μια ακόμη φορά πως πρόκειται για δουλειά υπηρεσιών. Επιχειρούν ν΄αποπροσανατολίσουν την έρευνα και την κοινή γνώμη.

dimpenews.com

Back to top button