Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… «Υπόθεση Συγκάλυψης η επίθεση στο Παρίσι – Προσχεδιασμένο το Μακελειό

Είναι σαφές. Θεωρουν τους λαούς τοσο ανίκανους να εξεγερθούν, που πλέον μας πετάνε κατάμουτρα τις στημένες αιματοχυσίες – ανθρωποθυσίες!

Αν δεν εξεγερθούμε, οδηγούμαστε όλοι στην σφαγή ως … ένοχοι αμνοί.

Πόπη Σουφλή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… «Υπόθεση Συγκάλυψης η επίθεση στο Παρίσι – Προσχεδιασμένο το Μακελειό»Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. 

ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. 

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΡ. ΠΟΛ ΚΡΕΓΚ ΡΟΜΠΕΡΤΣ…

Ο γνωστός πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναφέρει χαρακτηριστικά πως
η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι την Τετάρτη, που έστειλε στον θάνατο 12 ανθρώπους, ήταν προσχεδιασμένη!!! 

 «Σχεδιάστηκε για να καλυφθεί η υποτέλειας της Γαλλίας στην Ουάσιγκτον».

Ο Δρ Paul Craig Roberts, ο οποίος ήταν βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών στην κυβέρνηση Reagan και συντάκτης της Wall Street Journal, έκανε τις αποκαλυπτικές αυτές παρατηρήσεις σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. «Οι ύποπτοι μπορεί να είναι τόσο ένοχοι όσο και αθώοι. Κάπου σε όλη την ιστορία μπλέκεται και το FBI που βοηθά στο μετατραπεί η τρομοκρατία σε μια πραγματική απειλή για τους Αμερικάνους», έγραψε.

Παράλληλα, πως η γαλλική οικονομία πλήττεται από τις κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. «Τα Ναυπηγεία επηρεάζονται αφού δεν είναι σε θέση να παραδώσουν τις ρωσικές παραγγελίες λόγω του καθεστώτος υποτέλειας της Γαλλίας στην Ουάσιγκτον. Και άλλες πτυχές της γαλλικής οικονομίας επηρεάζονται αρνητικά από τις κυρώσεις που η Ουάσιγκτον ανάγκασε τς μέλη-μαριονέτες του ΝΑΤΟ να ισχύσουν για τη Ρωσία.»

Ο Δρ Roberts ανέφερε πως ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πρέπει να τελειώσουν. Αυτές οι δηλώσεις είναι ανεξάρτητες από την εξωτερική πολιτική που επιθυμεί η Ουάσινγκτον από τη Γαλλία».

 (HELLAS FORCE: Τι δεν καταλαβαίνεις; Μόλις ο Ολάντ ζήτησε να αρθούν οι κυρώσεις από τη Ρωσία το σύστημα έστειλε τους «δικούς» του για Μακελειό… Το Μήνυμα στους «δούλους»…)

Πρόσθεσε ότι η CIA έχει αναστήσει προφανώς μια πολιτική που ακολουθήθηκε σε βάρος των Ευρωπαίων κατά τη διάρκεια της εποχής μετά το Β “Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο οργανισμός κατασκοπείας των ΗΠΑ πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε ευρωπαϊκά κράτη και στη συνέχεια τα κατηγορούσαν…

Ο Δρ Roberts αποκάλυψε πως οι υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν προγραμματίσει ψεύτικες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για να δημιουργήσει μίσος κατά των μουσουλμάνων και να φέρουν τις ευρωπαϊκές χώρες στη σφαίρα επιρροής της Ουάσιγκτον. 

Σημείωσε ότι «η επίθεση στο Charlie Hebdo ήταν μια «εσωτερική εργασία» έτσι ώστε η Γαλλία να παραμείνει υπό τη σκέπη της Ουάσινγκτον».

Τελειώνοντας ο διάσημος αρθρογράφος αναφέρει πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ περνάει ότι ιστορία θέλει στον κόσμο και πως ο ίδιος κάθεται και γελάει με την ευπιστία του κοινού.

Πηγή

Back to top button