NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Ο ισλαμικός τρόμος πάνω από όλη την Ευρώπη

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ….

 

 

Το «Ισλαμικό κράτος » σχεδιάζει μεγάλη  επίθεση στην Βρετανία

 

 

britain-495x280Το «Ισλαμικό κράτος,  ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει  επίθεση στο δυτικό τμήμα της χώρας, ιδιαίτερα στις υποδομές, σε  αξιοθέατα, και μέσα μεταφοράς», δήλωσε ο επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας αντικατασκοπίας MI5 Andrew Parker.

«Ορισμένες  τρομοκρατικές ομάδες των τζιχαντιστών , στην Συρία σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μαζικές επιθέσεις με στόχο πολλά θύματα σε δυτικές χώρες. Το «Ισλαμικό κράτος επιθυμεί διακαώς, την πρόκληση μεγάλου αριθμού  θυμάτων, σχεδιάζοντας επιθέσεις σε πολυσύχναστα μέρη του Λονδίνου »,  δήλωσε ο επικεφαλής των  βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ στην έδρα της ΜΙ5 στο Λονδίνο, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «RIA Novosti».

 

 

«Για τον σκοπό αυτόν, οι μαχητές  του  «Ισλαμικού κράτους»,  σχεδιάζουν επιθέσεις στην Βρετανία, χρησιμοποιώντας τα social media για να υποκινήσουν βία κατά των Βρετανών. Τους τελευταίους μήνες έχουν αποτραπεί τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό επίπεδο απειλής, είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί, και δεν «δείχνει» να έχει τάσεις μείωσης  στο εγγύς μέλλον », είπε ο Parker.

Στο παρελθόν μεγάλο ρόλο έπαιξε, η  ενίσχυση του ελέγχου μέσω του Διαδικτύου και η επέκταση της ηλεκτρονικής επιτήρησης για τις υπηρεσίες ασφαλείας, με σκοπό να λάβουν μια  πιο έγκαιρη πληροφόρηση. Την Πέμπτη, όμως ο  Parker επανέλαβε ότι οι υπηρεσίες ασφάλειας θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατές πληροφορίες.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Γραφείου του βρετανού πρωθυπουργού, ανακοίνωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, θα αυξήσει  σε ύψιστο βαθμό τα μέτρα ασφάλειας, υλοποιώντας  ελέγχους στα σημεία υ από και προς την Γαλλία, κινητοποιώντας το σύνολο των ανδρών των αντιτρομοκρατικών μονάδων.

Σαν παράδειγμα ο βρετανός αστυνομικός διευθυντής έφερε τον τρόπο επίθεσης των ισλαμιστών, στο γαλλικό περιοδικό , που είχε ως αποτέλεσμα 12 νεκρούς και 11 τραυματίες,  μεταξύ των οποίων το σύνολο της ηγεσίας του σατιρικού περιοδικού και των ιστορικών ιδρυτών του.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες/ειδήσεις του διεθνή τύπου, και σε ανάλυση από το pentapostagma.gr, όταν «βγαίνει» ο  διευθυντής της  πανίσχυρης βρετανικής υπηρεσίας  MI5, και δηλώνει στην ουσία ότι, «το Λονδίνο δεν αποτελεί πλέον μεγάλο τουριστικό πόλο έλξης, λόγω τζιχαντιστών», τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από σοβαρά. Υπάρχουν πληροφορίες ότι για πρώτη φορά όλες οι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, συνεργάζονται «τόσο αρμονικά» για ένα  ζήτημα που «καίει» όλη την Ευρώπη. Από την άλλη όλοι οι πολιτικοί προϊστάμενοι όλων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, «φοβούνται» πογκρόμ κατά των απανταχού μουσουλμάνων, «κυλίοντας» την ευρωπαϊκή ήπειρο σε περιπέτειες. Πάντως η πιο συγκλονιστική ομιλία ήταν αυτή του Αιγύπτιου προέδρου στρατηγού Αλ Σίσι, ο οποίος χωρίς «περιστροφές» δήλωσε ότι «2,5 δις. μουσουλμάνοι δεν γίνεται να σκοτώσουν 5, 1 δις. μη μουσουλμάνους». Υπάρχει άραγε κάποιο μεγάλο παγκόσμιο σχέδιο ή εν ρύμη του λόγου, «το πέταξε» ο αιγύπτιος στρατηγός;  Υπενθυμίζουμε ότι ο στρατηγός Αλ Σίσι ήταν αρχηγός των αιγυπτιακών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών.

 

 

 

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Back to top button