breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ομολογία «ειδικών» για αναποτελεσματικότητα εμβολίων: Τι παραδέχθηκε ο Ν.Τζανάκης για την ανοσία

 

Ομολογία για αναποτελεσματικότητα των εμβολίων από τον καθηγητή Πνευμονολογίας Νίκο Τζανάκη, την ώρα που «φουντώνει» ξανά η συζήτηση για 4ο κύμα και 4ο lockdown. 

Όπως είπε ο καθηγητής «μπορεί σε κάποιους να έχει αποτύχει ο εμβολιασμός είτε λόγω του εμβολιαζόμενου είτε λόγω της τεχνικής. Δυνητικά δεν θα είναι όλοι άνοσοι. Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, να σκεφτούμε λύσεις που λειτουργούν αποτρεπτικά σε εκτονωτικού τύπου γεγονότα όπως τα κορωνοπάρτι».

Ενώ για τα προνόμια είπε «δεν είναι προνόμια. Είναι ορισμένες διαδικασίες που μπορούν να συμμετέχουν οι εμβολιασμένοι εκ των πραγμάτων. Αναγκαία συνθήκη για να προστατέψουμε την δημόσια υγεία ο εμβολιασμός. Είναι συμμετοχή σε δραστηριότητες που δεν κάνουν κακό στην δημόσια υγεία. Ενώ οι ανεμβολίαστοι πιθανόν θα βλάψουν την δημόσια υγεία». 

 

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο ο «ειδικός» παραδέχεται πως ένας εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει κανονικά κορωνοϊό, καθώς χαρακτηρίζει και τους ανεμβολίαστους ως «κίνδυνο για την δημόσια υγεία», δηλαδή πως μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε έναν εμβολιασμένο. 

Στη συνέχεια, ο κ. Τζανάκης αναφέρθηκε στα πάρτι που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες. «Είναι σα να πηγαίνει κάποιος σε δάσος καλοκαίρι και να ανάψει φωτιά. Αυτά τα κορωνοπάρτι λειτουργούν σαν θρυαλλίδες για να ανάψουν μια μεγάλη πυρκαγιά.  Επομένως πρέπει να προσέξουμε» υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας τα κορωνοπάρτι ως αντιδράσεις, οι οποίες διοργανώνονται από εξωφοιτητικά κέντρα και στα οποία ενδίδουν οι φοιτητές.

 

pronews

Back to top button