breaking newsκοινωνία

Ρόδος: Ομολόγησαν και αλληλοκατηγορούνται οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην αστυνομία ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι τα δυο άτομα που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν από τις αρχές και ομολόγησαν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη στη Ρόδο.

Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος που ερευνά την υπόθεση έχοντας και τη συνδρομή κλιμακίου από την Αθήνα, τα δυο άτομα, που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη έχουν πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις τους ωστόσο μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν ομολογήσει.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής. Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.

Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι οι δυο δράστες, αφού οδήγησαν την άτυχη Ελένη στο σπίτι του ενός, επιχείρησαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν και όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει τη χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.

Οι δυο δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Θεωρώντας ότι η κοπέλα είναι νεκρή μετά το χτύπημα στο κεφάλι φόρτωσαν το σώμα της στο λευκό βαν και πήραν το δρόμο για τη Λίνδο με σκοπό να ρίξουν το σώμα της στη θάλασσα και να εξαφανίσουν τα στοιχεία σε βάρος τους.

Τα στοιχεία από την πορεία του αυτοκινήτου είναι στη διάθεση των αρχών μέσα από κάμερες ασφαλείας και έτσι οι δυο δράστες αναγκάστηκαν να ομολογήσουν, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.

Η μυστηριώδης μαρτυρία

Την ίδια στιγμή η μαρτυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης προκαλεί ερωτήματα. Όπως δήλωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

.crashonline.gr

Back to top button