breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ολλανδοί Ιολόγοι: “η παραλλαγή Delta μεταδίδεται ομοίως μέσω των εμβολιασμένων”! Μεγάλη αύξηση του % πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών που μολύνθηκαν.

Σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το 85% των υγειονομικών που ήταν θετικοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!!

Ολλανδοί Ιολόγοι προειδοποιούν : “η παραλλαγή Delta μεταδίδεται ομοίως μέσω των εμβολιασμένων”
Τα νοσοκομεία της Ολλανδίας πιστοποίησαν μια ισχυρή αύξηση του ποσοστού των πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών τους που βρέθηκαν θετικοί σε αντίστοιχα τεστ για coronavirus. Αυτό εξηγείται από την μεταδοτικότητα της παραλλαγής Delta.

Αν και είναι πλήρως εμβολιασμένος κάποιος είναι πάντα πιθανό να μολυνθεί με το Covid-19. Οι ιολόγοι το έχουν ήδη πει πολλές φορές. Εξ ου και η σημασία της συνέχισης του σεβασμού ορισμένων μέτρων υγείας. Φαίνεται ότι η παραλλαγή του Delta, λόγω της υψηλής της μεταδοτικότητας, ευνοεί αυτό το φαινόμενο. Αυτό σε κάθε περίπτωση παρατηρούν οι Ολλανδοί ιολόγοι παρατηρώντας τα στοιχεία του προσωπικού του νοσοκομείου, αναφέρει η Volkskrant.
Ο αριθμός των υγειονομικών πλήρως εμβολιασμένων που βρέθηκαν θετικοί σε τεστ για Covid19 αυξήθηκε πράγματι δυνατά στην Ολλανδία. Στο LUMC (Leiden University Medical Center) το 85% από όλους τους υγειονομικούς που βρέθηκαν θετικοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Στο Radboud UMC (Nimègue), 34 κρούσματα πρόσφατα δηλώθηκαν .

“Η αφετηριακή ιδέα ότι δεν μεταδίδεται πια ο ιός μετά τον εμβολιασμό, δεν μοιάζει πια αλήθεια μετά την μετάλλαξη delta. Εμείς βλέπουμε ομοίως άτομα που ήδη είχαν μια μόλυνση παρ΄ότι ήταν εμβολιασμένοι διπλά-πλήρως κι εκ νέου με τεστ βρέθηκαν θετικοί”, υπογραμμίζει ο κλινικός ιολόγος Matthijs Welkers (Amsterdam UMC),σύμφωνα με την Ολλανδική εφημερίδα.

Αν και ο εμβολιασμός προστατεύει από τις πιο σοβαρές μορφές της νόσου, η παραλλαγή Delta θα δημιουργούσε πολύ μεγάλο αριθμό ιογενών σωματιδίων, έως και χίλιες φορές περισσότερο από ό, τι στην αρχική παραλλαγή, σύμφωνα με τον μικροβιολόγο Heiman Wertheim (Radboud UMC).

“Λόγω του μεγάλου του αριθμού ο ιός σπάει την άμυνα για να το πούμε έτσι “, εξηγεί ο ειδήμονας που ο ίδιος διαγνώστηκε θετικός πρόσφατα πριν να συμπεράνει ότι “πρόκειται για ένα σιωπηλό μοτέρ της επιδημίας”.lalibre 20/7/21

Oπότε δεν συντρέχει λόγος πολύ περισσότερο στην παρούσα στιγμή που επικρατεί η μετάλλαξη Δέλτα ούτε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών ή λοιπών επαγγελματικών ομάδων ούτε ο διαχωρισμός πολιτών σε μ’ εμβόλιο και μη…Πρόκειται για καθαρό βίτσιο και καπρίτσιο της εξουσίας και μια τιμωρητική επιχείρηση …Ο υποχρεωτικός ή εκβιαστικός καταναγκαστικός εμβολιασμός και μάλιστα με πειραματικό εμβόλια που διανύουν τρίτη φάση κλινικών δοκιμών πέραν του ότι αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι και επιστημονικά ατεκμηρίωτος ως προς την αποτελεσματικότητά του.

dimpenews.com

Back to top button