Ελλάδα

Πλησιάζει η Νέμεσις

Ολες οι πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο δείχνουν ότι υπάρχει η πρόθεση και κινούνται οι σχετικές διαδικασίες για να γίνει η περιβόητη και περιπόθητη Εξεταστική Επιτροπή για τον τρόπο με τον οποίο η πατρίδα μας απώλεσε την εθνική κυριαρχία της και επιβλήθηκαν στην καθημερινότητά μας οι αντιλαϊκές διατάξεις και πρόνοιες των διαφόρων Μνημονίων.

Αυτό
δεν αφορά μόνο την ικανοποίηση του λαϊκού αισθήματος και την εύλογη βούληση των πολιτών να μάθουν τι τους συνέβη και εξαιτίας ποίων, πριν τα γράψουν τα ιστορικά βιβλία.

Εξεταστική

για το Μνημόνιο είναι ο μοναδικός τρόπος για να χυθεί άπλετο φως στη μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολιτευτικής περιόδου και να γίνει η αληθινή και ουσιαστική επανεκκίνηση της χώρας.nemesis

Από
τα τέλη του 2009 και έπειτα, έλαβε χώρα μια μεθόδευση εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων, της οποίας τις συνέπειες ένιωσαν στο πετσί τους εκατομμύρια Ελληνες, που εξαθλιώθηκαν, έχασαν τις αποταμιεύσεις τους, τις δουλειές τους, τις εστίες τους και αρκετές χιλιάδες απώλεσαν και την ίδια τη ζωή τους εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.


Οι νέες
γενιές εξωθήθηκαν στη μετανάστευση. Η χώρα μας έχασε ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο δεν γίνεται να αντικατασταθεί. Η οικονομική ζωή έχασε επιχειρήσεις, κεφάλαια, αλλά πάνω απ’ όλα τη ζωοδότρα αισιοδοξία του λαού, που μέχρι πρότινος ευημερούσε.


Οι κ. Παπανδρέου
και Βενιζέλος, αλλά και οι υπόλοιποι μηχανοδηγοί της μνημονιακής μηχανής του θανάτου πρέπει να λογοδοτήσουν, αρχικά στη Βουλή των Ελλήνων και έπειτα όπου αλλού απαιτηθεί, ώστε να μάθει η κοινωνία πώς και γιατί ορισμένοι εξωμότες την οδήγησαν στην καταστροφή.Η «δημοκρατία» δικαιώνεται για τη βεβαιότητα την οποία εξέφραζε, ακόμα και τις ώρες της πιο πυκνής απελπισίας, ότι αυτό το άγος θα καθαρθεί.

Η βεβαιότητα δεν οφείλεται σε… μαντικό χάρισμα, αλλά στην επίγνωση του ακαταμάχητου χαρακτήρα της ιστορικής αναγκαιότητας.

Ολοι
οι Ελληνες απαιτούσαν και απαιτούν να μη μείνουν ατιμώρητοι οι δολοφόνοι τόσων χιλιάδων ανθρώπων και οι συνεργάτες των ξένων. Γένοιτο, λοιπόν, Εξεταστική!

 

 

 

http://www.dimokratianews.gr

 

Related Articles

Back to top button