Διεθνή

Ένας ακόμη Αμερικανός μισθοφόρος σκοτώθηκε στη Μαριούπολη!!400 ξένοι μισθοφόροι κυρίως Ευρωπαίοι εγκλωβισμένοι στο Azovstal.Τελεσίγραφο Μόσχας σε παγιδευμένους Azovstal. Ή παράδοση ή ισοπέδωση!!!!

Ένας ακόμη Αμερικανός μισθοφόρος σκοτώθηκε στη Μαριούπολη. Τι γυρεύουν οι Αμερικανοί στα ρώσικα σύνορα; Πρόκειται για τον Quintana Cesar από την Καλιφόρνια με ημερομηνία γέννησης 14 Μαίου 1986..Στα τείχη της Μόσχας πέφτουν τα κουφάρια των ΝΑΤΟικών επίδοξων εκπορθητών της με ποδηγέτη και πάλι το ναζισμό!

Το ρώσικο Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε χθες ότι απελευθέρωσε όλη την πόλη της Μαριούπολης και μόνο το βιομηχανικό σύμπλεγμα του Azovstal παραμένει υπό την κατοχή Ουκρανών.

.Έως και 400 ξένοι μισθοφόροι έχουν περικυκλωθεί στη Μαριούπολη ως μέρος του ουκρανικού σχηματισμού, δήλωσε ο υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, σε ενημέρωση.

«Συνολικά, σύμφωνα με τους Ουκρανούς στρατιώτες που παραδόθηκαν, έως και 400 ξένοι μισθοφόροι βρίσκονται τώρα περικυκλωμένοι στο έδαφος της επιχείρησης Azovstal ως μέρος του ουκρανικού σχήματος», είπε.
Ο εκπρόσωπος του τμήματος διευκρίνισε ότι οι περισσότεροι είναι πολίτες ευρωπαϊκών χωρών και Καναδοί. Ο στρατηγός σημείωσε ότι σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, οι μισθοφόροι δεν έχουν την ιδιότητα του «μαχητή», επομένως «το καλύτερο που τους περιμένει είναι η ποινική ευθύνη και οι μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης».
“Νωρίτερα, αναφέραμε ήδη ότι οι ραδιοσυνομιλίες με μαχητές στη Μαριούπολη διεξάγονται σε έξι ξένες γλώσσες. Σε περίπτωση περαιτέρω αντίστασης, όλοι θα εξοντωθούν”, πρόσθεσε ο Κονασένκοφ.

Τελεσίγραφο παράδοσης ή εξόντωσης παρέδωσε η Ρωσία στους μαχητές των εθνικιστικών ταγμάτων και ξένους μισθοφόρους που έχουν αποκλειστεί στο έδαφος του εργοστασίου της Μαριούπολης “Azovstal”. Τους καλεί από τις 06:00 ώρα Μόσχας στις 17 Απριλίου να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να καταθέσουν τα όπλα, δήλωσε ο επικεφαλής του Διατμηματικού Συντονισμού Αρχηγείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας για Ανθρωπιστική Αντίδραση, Επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Άμυνας Ελέγχου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Στρατηγός Συνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ.
“Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προσφέρουν στους μαχητές εθνικιστικών ταγμάτων και ξένους μισθοφόρους από τις 06:00 ώρα Μόσχας στις 17 Απριλίου 2022 τη δυνατότητα να σταματήσουν τυχόν εχθροπραξίες και να καταθέσουν τα όπλα. Όποιος καταθέσει τα όπλα έχει εγγύηση για τη διατήρηση της ζωής του”, είπε. .

Η έξοδος όλων ανεξαιρέτως χωρίς όπλα και πυρομαχικά αναμένεται πριν τις 13:00 ώρα Μόσχας.
«Ζητούν επίμονα άδεια από τις επίσημες αρχές του Κιέβου να καταθέσουν τα όπλα και να παραδοθούν», πρόσθεσε ο Μιζίντσεφ.
Ωστόσο, οι αρχές τους το απαγορεύουν και τους απειλούν με εκτέλεση, εξήγησε ο στρατηγός.Το Κίεβο απαγόρευσε τις συνομιλίες παράδοσης,διαπραγματεύσεις διατάζοντας τους Ναζί του «Αζόφ» να πυροβολήσουν όποιον καταθέτει τα όπλα, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

dimpenews.com

Back to top button