breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΣΟΚ. Ο Καιόμενος! Στην Ιταλία αυτοπυρπολήθηκε 33χρονος εκπαιδευτικός μπροστά από αστυνομικό τμήμα! Πιθανότερο κίνητρο ότι αντιμετώπιζε αναστολή λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού! Χαροπαλεύει στην εντατική. ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ιταλία αυτοπυρπολήθηκε 33χρονος εκπαιδευτικός μπροστά από αστυνομικό τμήμα! Πιθανότερο κίνητρο ότι αντιμετώπιζε αναστολή λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού αναφέρουν τοπικά μέσα! Χαροπαλεύει στην εντατική. όταν ο εκβιασμός γίνεται πολιτική τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα. Υπάρχουν σαφέστατα εγκληματικές ευθύνες των ιθυνόντων που εξώθησαν έναν άνθρωπο σε αυτή την χειρονομία απελπισίας.

Στην Ιταλία στο Rende ένας νεαρός εκπαιδευτικός, αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στον στρατώνα των Καραμπινιέρων: βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.
Φρίκη σήμερα το πρωί στην Καλαβρία, όπου ένας νεαρός δάσκαλος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τους στρατώνες των Καραμπινιέρων στο Rende.

Μια συγκλονιστική χειρονομία που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή: Ο FC, ένας 33χρονος από την Cosenza που εργάζεται στη Λομβαρδία ως δάσκαλος και είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Καλαβρία, αυτοπυρπολήθηκε σήμερα το πρωί αφού ψεκάστηκε με βενζίνη μπροστά από το Στρατώνα των καραμπινιέρων στο Rende στην Κοζέντζα. Οι Roberto Viatore και Dmytro Berezyak, υπάλληλοι ενός γκαράζ μπροστά από τους Στρατώνες, ήταν οι πρώτοι που παρενέβησαν για να σβήσουν τις φλόγες που έλουσαν στην κυριολεξία το νεαρό. Αμέσως μετά επενέβησαν και καραμπινιέροι από τον στρατώνα με τρίτο πυροσβεστήρα, ενώ ο άνδρας περικυκλωμένος από τις φλόγες συνέχισε να περπατά χωρίς να βγάλει λέξη.
Ο 33χρονος νοσηλεύεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Annunziata di Cosenza, με εμπιστευτική πρόγνωση, έχοντας σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό άνω του 70% του σώματός του. Οι ερευνητές δεν εντόπισαν στο φάκελο του νεαρού εκπιαδευτικού ανάμειξη σε προηγούμενα επεισόδια εγκληματικότητας ή μαχητικότητας σε ακραίες ιδεολογικές ομάδες. Σύμφωνα με περαστικούς, ο νεαρός χτύπησε το θυροτηλέφωνο της στρατιωτικής φρουράς, στη συνέχεια ραντίστηκε με εύφλεκτο υγρό, το οποίο μετέφερε μαζί του σε κονσέρβα και στη συνέχεια άναψε τις φλόγες. Η υπόθεση είναι αυτή μιας ακραίας χειρονομίας που θα μπορούσε να προκύπτει από ενδεχόμενη αναστολή από το επάγγελμα σύμφωνα με τους νόμους που εκδόθηκαν για την υποχρέωση εμβολιασμού. Στην Ιταλία είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για εκπαιδευτικούς. Ωστόσο, οι ανακριτές δεν έχουν λάβει ακόμη καμία απάντηση σχετικά και επεξεργάζονται για τη διερεύνηση των κινήτρων της απέλπιδας πράξης που ωστόσο παραπέμπει σε μέσο πάλης που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο παρελθόν ως διαμαρτυρία.

Εν τω μεταξύ, το δραματικό βίντεο της τρομερής χειρονομίας έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον Ιστό.

”Κοιτάχτε! μπήκε στη φωτιά! είπε ένας απ’ το πλήθος… Και τώρα καίγεται. Μα δε φωνάζει βοήθεια…..Στην εποχή μας όπως και σε περασμένες εποχές άλλοι είναι μέσα στη φωτιά κι άλλοι χειροκροτούνε……”
(από το ποίημα του Τάκη Σινόπουλου «Ο καιόμενος» ανήκει στην ποιητική συλλογή Μεταίχμιο Β΄)

dimpenews.com

Back to top button