Ελλάδα

Ετοιμάζονται να ξανακάψουν την Αθήνα

 

Πρακτορικό συμβόλαιο όπως το 2008 εκτελούν οι κουκουλοφόροι για να ρίξουν τον Αλέξη. Πρακτορικo σενάριο αντίστοιχο με αυτό που εκτυλίχτηκε το μαύρο Δεκέμβρη του 2008, εκτελούν οι οργανωμένες ομάδες των κουκουλοφόρων, οι οποίοι ενώ εμφανίζονται ως δήθεν αντιεξουσιαστές, στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται, χειραγωγούνται και κατά πάσα πιθανότητα από ξένες μυστικές υπηρεσίες.

d0e58236e993f02eb572c54a34ca5e96_XLΤο σχέδιο για την ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα που απεργάζονται τα ξένα κέντρα, είναι αντίστοιχο με αυτό της αποδόμησης του Κ. Καραμανλή, όταν έκανε τη συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Τότε χρησιμοποιήθηκαν στο έπακρο οι ορδές των κουκουλοφόρων που παρέδωσαν την Αθήνα στις φλόγες, με στόχο την πλήρη αποδόμηση της κυβέρνησης και τη δημιουργία κλίματος φόβου και πανικού στην κοινωνία, όπως και έγινε.

 

 

Οι ξένοι τοκογλύφοι που επιδιώκουν να απαλλαγούν με κάθε τρόπο από τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να εξακολουθήσουν να λεηλατούν ανενόχλητοι τη χώρα μας, καταφεύγουν στις ίδιες υπηρεσίες και τις ίδιες μεθόδους για την αποδόμηση της κυβέρνησης που διαθέτει ισχυρή λαϊκή αποδοχή. Στόχος του πρακτορικού συμβολαίου που εκτελούν οι κουκουλοφόροι, είναι να υπάρξει νεκρός στις συγκρούσεις που επιδιώκουν με τις αστυνομικές δυνάμεις, για να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι και ως όχημα για να παραδοθεί και πάλι η Αθήνα στις φλόγες. Οι ύποπτες κινήσεις κάποιων οργανωμένων ομάδων κουκουλοφόρων που συνδέονται ευθέως με διάφορα ύποπτα παράκεντρα μυστικών υπηρεσιών, έχουν κινητοποιήσει τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες έχουν προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τα βρόμικα σχέδια.

 

 

 

Απειλούν με «νέο Δεκέμβρη»

 

 

Στο Πανεπιστήμιο, μέχρι και χθες το βράδυ διακρίνονταν αντεξουσιαστές και τα μαύρα πανό με τα αιτήματά τους, ενώ η πρόσβαση στο κτίριο για τους υπαλλήλους του πανεπιστημίου παραμένει απαγορευτική με αποτέλεσμα -όπως αναφέρουν οι πρυτανικές αρχές- να έχουν νεκρώσει βασικές λειτουργίες του ιδρύματος. Χθες, η αστυνομία με διακριτική παρέμβαση προχώρησε σε 9 προσαγωγές ατόμων που είχαν βγει από το κτίριο, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται περιμετρικά του χώρου ώστε να προσάγουν όποιους βγουν από την Σόλωνος, την Ακαδημίας και την Πανεπιστημίου. Σήμερα το απόγευμα, οι καταληψίες και οι υποστηρικτές τους έχουν προγραμματίσει μοτοπορεία αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας.

 

 

Την ίδια ώρα, με «νέο Δεκέμβρη» απειλούν συγγενείς και φίλοι κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας που συνεχίζουν την απεργία πείνας, με κείμενό τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. «Να προειδοποιήσετε την κυβέρνηση να πάψει να παίζει με τη φωτιά αφήνοντας το χρόνο να φθείρει αργά αλλά σταθερά τα κορμιά των απεργών γιατί αν τυχόν γίνει κάποιο “ατύχημα” και χάσει απεργός πείνας τη ζωή του δεν θα πρέπει απλά και μόνο να ετοιμάζει βαλίτσες αλλά θα έχει να ξαναζήσει μέρες του εφιαλτικού του 2008 και χειρότερες ακόμα», αναφέρουν.

 

 

Γ. Σακελλαρίδης: «Κάποιοι καλλιεργούν ατζέντα «φόβου» και «ανασφάλειας»

 

 

Αργά το βράδυ η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στηλίτευσε το κλίμα γενικευμένης «τρομοϋστερίας», που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες από κάποιους , οι οποίοι παρουσιάζουν τη δημοκρατία σε «κατάσταση πολιορκίας» και μεγεθύνουν περιθωριακά γεγονότα. «Τόσο η τηλεοπτική πραγματικότητα, όσο και η ακροδεξιά ρητορεία του κ. Σαμαρά, βρίσκονται σε απόλυτη διάσταση με την αντικειμενική πραγματικότητα.

 

Δεν αρκούν ούτε τα “πλάνα-κονσέρβα” από τα επεισόδια της Μ. Τρίτης, που προβάλλονταν καθόλη την πασχαλινή περίοδο, ούτε και οι ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για να πείσουν τον κόσμο ότι περιθωριακές πράξεις βίας καθορίζουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Άλλωστε, στην ίδια χώρα ζούμε όλοι και όλες και γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολύ μεγαλύτερες εντάσεις που δεν έλαβαν παρόμοια δημοσιότητα» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Σακελλαρίδης.

 

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «η Κυβέρνηση θα διασφαλίσει το κράτος δικαίου και τις δημοκρατικές αξίες, τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν πρόκειται να υποκύψει στα ακροδεξιά κελεύσματα και στην ατζέντα του “φόβου” και της “ανασφάλειας” την οποία κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν».

 

 

 

 

 

kontraNEWS.GR

Back to top button