Ελλάδα

Evας ΨEΚΑΣMΕΝOΣ μας κυβερvα και μας oδnγει στnν ΚΑTΑΣΤPΟΦH ! ! !

Ένας άνθρωπος που έχει γεμίσει το γραφείο του με πέτρινα βατραχάκια σε θέσεις μάλιστα που να τον κοιτούν με τα γουρλωμένα τους μάτια, θα μπορούσε να είναι καλλιτέχνης, μέντιουμ που θησαυρίζει ρίχνοντας τα Ταρό σε εύπιστα θύματα ή νοσηλευόμενος σε κάποιο ίδρυμα…..



Ποιος σώφρων άνθρωπος θα πίστευε πραγματικά ότι ένας επίχρυσος Κέρμιτ θα του έφερνε χρήμα και ευδαιμονία; Μόνον ο δημιουργός του Μάπετ Σόου, που πραγματικά έγινε ζάπλουτος από έναν συμπαθή μεν, πάνινο δε, βάτραχο.

Και όμως. Αυτή τη στιγμή, στο πρωθυπουργικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου, εδρεύει ένας άνθρωπος που άγεται και φέρεται από βαθύτατα διεφθαρμένους – πλην δαιμόνιους – «συμβούλους» τύπου Φου Μαντσού, που προφανώς τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι με πέτρινα και επίχρυσα αμφίβια στις σωστές θέσεις, θα γίνει «πλούσιος και ευτυχισμένος».

«Υπερβολές», θα μπορούσε να πει κάποιος. «Σιγά μην κρίνουμε έναν πρωθυπουργό από την διακόσμηση που επιλέγει στο γραφείο του». Δεκτόν.

Ένας πρωθυπουργός οφείλει να κριθεί από τις δημόσιες παρεμβάσεις του και τις ενέργειες του. Μελετώντας λοιπόν τις παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ανησυχία για την ψυχική του ισορροπία, εντείνεται.

Ποιος θα ξεχάσει τον «εξωγήινο στον Υμηττό». Επιχείρημα που μάλιστα δεν το είπε σε κάποιο καφενείο ή κάποιο Gala συζητήσεων επί των βιβλίων του φον Ντένικεν, αλλά από το βήμα της Βουλής, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Ποιος μπορεί να μην πανικοβληθεί ακούγοντας τον πρωθυπουργό της χώρας να εμφανίζεται αισιόδοξος για την οικονομία, παραθέτοντας το επιχείρημα ότι τα …άστρα είναι ευθυγραμμισμένα! «Τα άστρα για την καλή πορεία της οικονομίας, είναι ευθυγραμμισμένα». Αυτό ήταν το ακριβές επιχείρημα που παρέθεσε, κατά την διάρκεια συζήτησης στο ελληνικό κοινοβούλιο, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για την οικονομία.

Παρόμοιο επιχείρημα για την πορεία ενός κράτους από τον κυβερνήτη του, δεν έχει ακουστεί ποτέ σε σύγχρονη δημοκρατία. Ούτε καν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Για την ακρίβεια, η ταύτιση της πορείας ενός κράτους με την πορεία των άστρων, πρέπει να χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά πριν κάτι χιλιάδες χρόνια, από φύλαρχο των Μάγια, πριν από τις ανθρωποθυσίες.

Οι «ανθρωποθυσίες» όμως με θύματα μάλιστα μέσα από τον λαό, δεν συναντάται μόνον στους Μάγια. Μία σειρά απεχθών προσωπικοτήτων, προέβη σε συστηματικές εκκαθαρίσεις τμημάτων του πληθυσμού, αφού πρώτα τους δαιμονοποίησε. Η δημιουργία εσωτερικού εχθρού άλλωστε, είναι βασικό χαρακτηριστικό ψυχικά διαταραγμένων «ηγετών», με πλέον πρόσφατα παραδείγματα τον Κεμάλ και τον Χίτλερ. Η μεθοδολογία μάλιστα υπήρχε ταυτόσημη. Πριν την σφαγή, προηγήθηκε η δαιμονοποίηση. Ο «μιαρός Εβραίος» ήταν Γερμανός πολίτης, όπως και ο «μιαρός γκιαούρης ή Αρμένιος» ήταν πολίτης του σύγχρονου Τουρκικού κράτους που διαδέχτηκε την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε τον όρο «ψεκασμένος», προκειμένου να στοχοποιήσει μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Φυσικά, δεν μπορούμε να ταυτίσουμε το πογκρόμ του Χίτλερ με τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας. Ακόμα και εάν ο ιλιγγιώδης αριθμός των 23,000 νεκρών που ξεπέρασε ακόμα και τους νεκρούς της Ισπανικής Γρίπης στην Ελλάδα, δεν είναι αμελητέος, δεν μπορεί να συγκριθεί με την θηριωδία του Ολοκαυτώματος ή τις γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων.

Όταν όμως ένας πρωθυπουργός υβρίζει με τέτοιον τρόπο μέρος του πληθυσμού που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, και έχει ορκιστεί να προστατεύει, υπάρχει πρόβλημα.

«Ψεκασμένοι» λοιπόν, απολύονται. Ψεκασμένοι, στοχοποιούνται. Ακόμα και νεκροί, διαπομπεύονται επειδή λέει ήταν «ψεκασμένοι».

Κι όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός ο οποίος παρουσιάζει βιβλίο κορυφαίου ομοιοπαθητικού, που σήμερα κάλλιστα θα φορούσε την ταμπέλα του «ψεκασμένου», καθότι είχε τοποθετηθεί κατά των εμβολιασμών!



Ο ίδιος άνθρωπος όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αυτός που επέλεξε τον Θάνο Πλεύρη για υπουργό υγείας. Ο Θάνος Πλεύρης θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ο αρχηγός των ψεκασμένων, εάν δεν υπήρχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με βάση παλαιότερες δηλώσεις του για τα εμβόλια. Δείτε.


Εάν όλα αυτά σας φαίνονται όντως παρανοϊκά, είναι μόνο η αρχή. Διότι οι «ψεκασμένοι», σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, έφταιγαν ακόμα και για τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν την βόρεια Εύβοια! Αντιεμβολιαστές βάζουν φωτιές στα βουνά για να μην τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, ήταν η πρωτοφανής εξήγηση που έδωσε ο πρωθυπουργός για την εξίσου πρωτοφανή οικολογική καταστροφή.

Μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω. Που όμως δεν είναι «αυτοφυής» μέσα στο κρανίο του πρωθυπουργού. Κάποιος του φύτεψε αυτές τις παρανοϊκές δοξασίες, ακόμα και για τις αιτίες μίας πρωτοφανούς εθνικής καταστροφής.

Κάποιος τον έπεισε ότι στις καμένες εκτάσεις, δεν μπορούν να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Μία καμένη έκταση, είναι ιδανική για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αδιάψευστος μάρτυς οι εκατοντάδες ανεμογεννήτριες πάνω σε φαλακρά βουνά. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, ο πρωθυπουργός φαίνεται εξαρτημένος από δόλιους που βρίσκονται στο περιβάλλον του και μπορούν να τον πείθουν ακόμα και για τους πλέον τερατώδεις ισχυρισμούς! Προωθώντας προφανώς δικά τους συμφέροντα.

Κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis. Την ώρα που η ύπαρξη και το μέγεθος του έχει τεκμηριωθεί και συνομολογηθεί από την ίδια την εταιρεία η οποία πλήρωσε ένα κολοσσιαίο πρόστιμο, το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί παγκοσμίως για σκάνδαλο στην Ελλάδα, την ώρα που υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Νομικού Συμβουλίου, του Κράτους το οποίο όχι μόνο τεκμηριώνει το σκάνδαλο αλλά επιβάλει στην κυβέρνηση να απαιτήσει αποζημιώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, βαφτίζει το σκάνδαλο ως «σκευωρία» και χαρακτηρίζει «συμμορία» όχι όσους συμμετείχαν στο σκάνδαλο, αλλά όσους το αποκάλυψαν!

Θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι ο υποβιβασμός του σκανδάλου είναι απλώς μία πολιτικάντικη τακτική που θα έκανε οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός για την υπεράσπιση του κομματικού συμφέροντος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως πέρασε στο άλλο άκρο. Παρενέβη στην δικαιοσύνη, δημόσια, σε μία κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία, αντέστρεψε πλήρως την πραγματικότητα προκαλώντας τεράστια ζημιά στα εθνικά συμφέροντα, καθώς η συγκεκριμένη αναφορά θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε από την εταιρεία, σε περίπτωση που το ελληνικό Δημόσιο κινηθεί εις βάρος της.

Η προσωπική σχέση και η στήριξη που έχει λάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρώην επικεφαλής της Novartis την περίοδο του σκανδάλου, Κωνσταντίνο Φρουζή, δεν μπορεί να είναι η αιτία για αυτό το πρωθυπουργικό ανοσιούργημα που αγγίζει πλέον την έσχατη προδοσία. Εάν ο πρωθυπουργός είχε δόλο, οπωσδήποτε θα ήταν πολύ πιο συγκρατημένος, η παρέμβαση του οπωσδήποτε δεν θα είχε γίνει δημόσια και μάλιστα με τέτοια έκταση.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι κάποιοι τον έχουν πείσει ότι η Novartis είναι όντως «σκευωρία», γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός εξερράγη με αυτό το πάθος που άγγιζε τα όρια της παράνοιας, εκφράζοντας αυτόν τον παρανοϊκό ισχυρισμό. Εκτός και πάλι αν πρόκειται για μικροκομματικής λογικής γραμμάτια προς Σαμαρά, Άδωνι και σία. Αλλά με τι ανταλλάγματα;

Εξίσου ανησυχητική είναι η τοποθέτηση του Γιώργου Κύρτσου, η οποία απλώς επιβεβαιώνει κάτι που ήταν ήδη γνωστό. Ακόμα και τα τερατώδη άρθρα που παρομοιάζουν τον πρωθυπουργό με βιβλική φιγούρα η μυθικό ήρωα, ακόμα και με αδίστακτο σαρκοβόρο της ζούγκλας, δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου αρρωστημένου δημοσιογραφικού οίστρου. Όπως και η εξίσου τερατώδεις δημοσκοπήσεις σαν αυτή που εμφανίστηκε προσφάτως από μία άγνωστη εταιρεία, είναι ενέργειες με συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Όταν ο πρωθυπουργός σε κάποια έκλαμψη λογικής αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν και αρχίζει να αμφιβάλλει, εκεί ακριβώς εμφανίζεται στην αποδελτίωση ένα άρθρο που του προσδίδει θεϊκές ιδιότητες, το οποίο μάλιστα παραδίδεται ιδιοχείρως από στενό συνεργάτη του με σαρδόνιο χαμόγελο, για να τον πείσει ότι όλα πάνε καλά, όλα τα κάνει καλά και ότι ο λαός τον λατρεύει!

Ότι συνέβαινε με τον δαιμονισμένο βασιλιά Θέοντεν στον «άρχοντα των δαχτυλιδιών», όπου τον ρόλο του συμβούλου τον είχε ο δαιμόνιος Γκρίμα, φροντίζοντας να τον κρατάει σε καταστολή. Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για κάποιο μυθιστόρημα του Τόλκιν, αλλά για μία τραγική πραγματικότητα που επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων και ως φαίνεται, οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.

Εννοείται ότι η αναφορά στα εθνικά θέματα και τους εθνικούς κινδύνους που έχει δημιουργήσει η πολιτική που ακολουθεί προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περιττεύει. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που όντως πιστεύει πως καταγράφει διεθνείς επιτυχίες, την ώρα που οι τούρκοι για πρώτη φορά μετά το 1974 έχουν εισβάλει σε πεδίο ελληνικής κυριαρχίας, έχουν προβεί σε νέα εισβολή σε κυπριακό έδαφος, ενώ για πρώτη φορά μετά την συνθήκη της Λωζάνης, έχουν επιβάλει ένα παράνομο μνημόνιο με μία προσωρινή κυβέρνηση, αυτή της Λιβύης, ακόμα και στον ΟΗΕ.

Ουδείς μπορεί να θεωρήσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάποιο σχέδιο εκχώρησης εθνικού εδάφους, όταν μάλιστα η ιστορία του δικτάτορα Ιωαννίδη είναι νωπή και επιπλέον το 2022 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή που οδήγησε τους εγκεφάλους της, στο Γουδή. Δεν μπορεί λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαπράττει τέτοια εθνικά εγκλήματα με πρόθεση.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι έχουν καταφέρει να χειρίζονται τον πρωθυπουργό σαν μαριονέτα, για να προωθεί τα δόλια σχέδια τους, εκμεταλλευόμενοι την ψυχική του κατάσταση και την εμπιστοσύνη που τους δείχνει.



πηγη 

Back to top button