breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Bill Gates: «Έτσι θα εμβολιαστούν περισσότεροι άνθρωποι»!

Ο κόσμος ας ετοιμάζεται!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο πολυδισεκατομμυριούχος Bill Gates ανακοίνωσε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates θα δαπανήσει περισσότερα από οκτώ δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας. 

Το Bloomberg  ανέφερε σχετικά την Τρίτη σε μια συνέντευξη με τον διεθνιστή δισσεκατομυριούχο πως, όπως είπε, λόγω των επιπτώσεων της φερόμενης κλιματικής κρίσης στην υγεία, οι δαπάνες για την υγεία πρέπει να αυξάνονται συνεχώς, είπε ο Γκέιτς.

Στο Bloomberg House στο Νταβός, ο πολυδισεκατομμυριούχος εξήγησε: «Τα επόμενα δέκα χρόνια, όταν τα χρήματα θα είναι τόσο περιορισμένα, οι δαπάνες για την υγεία θα πρέπει να αυξηθούν, όχι να μειωθούν, εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις του κλίματος».

Το Newsweek  συνόψισε την ανάπτυξη των νέων σχεδίων εμβολιασμού του Μπιλ Γκέιτς. Ως εκ τούτου, λίγο μετά την ανακοίνωσή του για νέα σχέδια εμβολιασμού στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στον τηλεοπτικό σταθμό CNBC-TV18  στην Ινδία, ρωτήθηκε πώς φανταζόταν την παγκόσμια παραγωγή και χορήγηση εμβολίων!

Πρώτον, υποσχέθηκε την ανάπτυξη περαιτέρω εμβολίων. Ανέφερε ως παραδείγματα νέα εμβόλια κατά της φυματίωσης, της ελονοσίας και του AIDS: “Και θα έχουμε νέα εμβόλια. Θα έχουμε ένα εμβόλιο κατά της φυματίωσης, ένα εμβόλιο κατά της ελονοσίας και ένα εμβόλιο HIV”.

Ο δισεκατομμυριούχος λογισμικού θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι τα εμβόλια έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη εμβέλεια. Γι’ αυτό θέλουν να κάνουν τον εμβολιασμό στον παγκόσμιο πληθυσμό με έμπλαστρο αντί για σύριγγα με βελόνα στο μέλλον (Θυμηθείτε ΕΔΩ τι έχει γράψει εδώ και καιρό ο Λιακόπουλος). 

Ο Γκέιτς εξήγησε:

«Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο να διαρκέσει περισσότερο και να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια» – «Και θα χρησιμοποιήσουμε ένα μικρό έμπλαστρο αντί για βελόνα».

Επικριτικά σχόλια σχετικά με τα σχέδια του επενδυτή εμβολίων Μπιλ Γκέιτς διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης X!

Ο χρήστης “Concerned Citizen” έγραψε: «Ο ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς θέλει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα εμβόλιά του σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε πλέον να κάνετε την γονιδιακή θεραπεία σας μέσω απλών επιθεμάτων – Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα είναι πολύ χαρούμενα που δεν χρειάζεται πλέον να τρυπηθούν για να αναπτύξουν αυτισμό και όποιες παρενέργειες εμφανίζονται στην ετικέτα».

 

el.gr

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE
Back to top button