Διεθνή

Dr Michael Yeadon, τ. Αντιπρόεδρος κι Επιστημονικός Διευθυντής της Pfizer:”Οι νέοι κι επομένως και τα παιδιά έχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους σκοτώσει το εμβόλιο παρά ο covid19 !!!” ΒΙΝΤΕΟ

”Οι νέοι κι επομένως και τα παιδιά έχουν 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους σκοτώσει το εμβόλιο παρά ο ιός του covid !!!”
δηλώνει ο Dr Michael Yeadon, τ. Αντιπρόεδρος κι Επιστημονικός Διευθυντής της Pfizer:

Ήμουν στη βιομηχανία σ΄όλη μου την καριέρα και γενικά είμαι εμβολιαστής αλλά είμαι και υπέρ της ασφάλειας. Κι αυτά τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Εν συντομία και δεν είναι ασφαλή γιατί η αντίληψη/ σύλληψη που βασίζεται στα γονίδια κάνει το σώμα σας εργαστήριο ακίδων πρωτεΐνης του ιού. Και γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι οι ακίδες πρωτεΐνης των ιών προκαλούν θρομβώσεις.Υπάρχει πολύ βιβλιογραφία. Επομένως κανείς δεν μπορεί ν΄αμφισβητήσει τη δήλωση που κάνω. Κι ο Dr Vodar κι εγώ γράψαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων το Δεκέμβρη υπογραμμίζοντάς το.Αυτό είναι επομένως ένα θεμελιώδες πρόβλημα. Περίπου το 75% των ανεπιθύμητων παρενεργειών που επέρχονται μετά από έναν εμβολιασμό που είναι πολύ ανώτερα από το νορμάλ αφορούν θρομβωεμβολικά επεισόδια δηλ. θρόμβους αίματος και αιμορραγίες.

Αυτό που έρχομαι να πω επί της σύλληψης και της ιδιοποίησης της πρωτεΐνης ακίδας αντιστοιχεί ακριβώς σε σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που εμφανίζονται.

Τώρα να το αληθινό πρόβλημα. Εγώ ο Steven είμαι ένας πατέρας κι ένας παππούς. Οι νέοι δεν είναι ευαίσθητοι (ευπαθείς) στο covid19. Aν αυτοί αρπάξουν τον ιό δεν παρουσιάζουν γενικά κανένα σύμπτωμα και το ξεπερνούν πολύ εύκολα. Δεν είναι επομένως σε κίνδυνο. Είναι τρελό λοιπόν να τους εμβολιάσουμε με κάτι που έχει 50 φορές περισσότερες πιθανότητες να τους σκοτώσει παρά ο ιός αυτός καθ΄εαυτός.

dimpenews.com

Back to top button