breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μείωση γεννήσεων: «Είναι καλό για τον πλανήτη», είπε κυβερνητικός σύμβουλος στην Βρετανία

 

Μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι ο αριθμός των μωρών που γεννήθηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία το 2022 ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει τεκμηριωθεί εδώ και δύο δεκαετίες.

Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής της Βρετανίας δημοσίευσε τα στοιχεία την Πέμπτη, δείχνοντας ότι οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 3,1% από το 2021 έως το 2022 και ήταν στο χαμηλότερο αριθμό από το 2002.

Η Ιδρύτρια και διευθύντρια του Ινστιτούτου της Οξφόρδης για την Γήρανση του Πληθυσμού, πρώην σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, καθηγήτρια Sarah Harper CBE, είπε στην Telegraph ότι η πτώση των ποσοστών γεννήσεων στην Δύση είναι «καλή για… τον πλανήτη μας».

«Νομίζω ότι είναι καλό που οι χώρες υψηλού εισοδήματος και υψηλής κατανάλωσης του κόσμου μειώνουν τον αριθμό των παιδιών που κάνουν. Είμαι αρκετά θετική σε αυτό», είπε χαρακτηριστικάκαθώς πλέον οι θιασώτες της μείωσης πληθυσμού δύσκολα συγκρατούν τον ενθουσιασμό τους!!!

Χάρπερ βραβεύτηκε ως Διοικητής του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) για τις «υπηρεσίες της στην δημογραφία», οι οποίες ίσως περιελάμβαναν την μείωση του αριθμού των πολιτών που γεννήθηκαν.

Κάποτε αυτός ο πολιτικός στόχος χαρακτηριζόταν ως HOAX! Πλέον, όχι απλά ανακοινώνεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, αλλά και από αξιωματούχους χωρών!!!

Σημειώνεται πως πολλοί επιστήμονες αποδίδουν τις μειωμένες γεννήσεις ή και τους αυξημένους θανάτους βρεφών στους εμβολιασμούς COVID.

Οι κρατικοί επιστήμονες αντιθέτως ισχυρίζονται πως αυτό δεν ισχύει.

photo freepik

el.gr

Back to top button