breaking newsΕλλάδα

”Ο λαός δεν ξεχνά….” κι αποδοκιμάζει την Κατοχική ηγεσία στην εξόδιο του Μίκη! BINTEO

”Ο λαός δεν ξεχνά….” κι αποδοκιμάζει την Κατοχική ηγεσία στην εξόδιο του Μίκη! Άγριες αποδοκιμάσιες,γιουχαίσματα και υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού ήχησαν ρυθμικά κατά την προσέλευση κι αποχώρησή του από την Μητρόπολη Αθηνών. Ο πρωθυπουργός είναι πλέον persona non grata στην ελληνική ιστορική πρωτεύουσα!! Το πρωτοφανές μίσος κατά των εργαζομένων, του λαού προμηνύει μεγάλα γεγονότα!!!

To καθεστωτικό κανάλι της ΕΡΤ λογόκρινε τα συνθήματα μείωσε έκλεισε τα μικρόφωνα και περιορίστηκε σε σχολιασμό από το στούντιο όσο κρατούσε η λαϊκή καταιγίδα. Φωνή λαού οργή Θεού!!

Επικήδειο εκφώνησε η αντ’ αυτού του Μίκη Πρόεδρος Δημοκρατίας έναν θώκο που δεν του εμπιστεύθηκαν ποτέ και είναι προς τιμή του οι πάτρωνες της χώρας και ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας που εκφώνησε ένα λόγο πραγματικά άξιο της περίστασης ενώ ουσιαστικά τόνισε πως αυτός ο νεκρός αυτό το φέρετρο θα γίνει εφαλτήριο νέων αγώνων για δικαιοσύνη για ειρήνη κλπ. ”αυτό το φέρετρο θα γίνει μια γροθιά” όπως χαρακτηριστικά είπε!

Image

πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας που δεν έχει συναίσθηση πραγματικά που βρίσκεται…αλλά η αμηχανία κι η νευρικότητά του ήταν εμφανής. Αισθάνεται άβολα στην πρωτεύουσα νιώθει ότι είναι σ’ εχθρικό έδαφος ως και στην Μητρόπολη και κάθεται σταυροπόδι μέσα στο ναό μπροστά στη σωρό του μεγαλύτερου Έλληνα του πιο Οικουμενικού κι από τον ίδιο τον Οικουμενικό! Ιεροσυλία, φόβος , αμηχανία…..εκτός κι αν θεωρεί πως η Εκκλησία είναι τσιφλίκι του γιατί την έσυρε στο θέμα υποχρεωτικών εμβολιασμών.. Λάθος εκτίμηση κι εδώ κι αν είναι πολύ γελασμένος!!!!!

dimpenews.com

Back to top button