breaking newsΕλλάδα

Έλληνας Ρωσίας: “Μας κατέστρεψε ο Μητσοτάκης – FAKE NEWS δίνουν οι Ουκρανοί” – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστικές αλήθειες τις οποίες τα μεγάλα κανάλια δεν πρόκειται να δείξουν ποτέ

Ο Ιωάννης Ζυπίδης, επιχειρηματίας στην Ρωσία, λέει αλήθειες για το θέμα Ρωσίας-Ουκρανίας, τις οποίες φυσικά δεν μεταδίδουν τα κανάλια στην Ελλάδα!

Όπως ανέφερε παρακολουθεί τρεις τηλεοράσεις: την ρωσική, την ουκρανική και την ελληνική και έχει φίλους και από τις δύο πλευρές, έχοντας δραστηριοποιηθεί και με Ρώσους και με Ουκρανούς.

Αρχικά αναφέρεται στο περιστατικό της Μπούχα, αναρωτηθείς πως ο δήμαχος της πόλης ήταν τόσο χαρούμενος, όταν ανακοίνωνε την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων, ενώ υπήρχαν δήθεν πτώματα στους δρόμους.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε βίντεο, στο οποίο οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ είχαν συλλάβει 18χρονο ρωσόφωνο και του είχαν ενωμένα τα γόνατα στο πάτωμα, χτυπώντας το επάνω γόνατο, ενώ στην συνέχεια του έκοψαν τα γεννητικά όργανα.

Όπως υπογράμμισε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκάλεσε το πατριωτικό αίσθημα των Ρώσων, παίρνοντας το μέρος των Ουκρανών και ότι πλέον οι Ρώσοι δεν πατάνε στο μαγαζί του.

Τέλος, είπε πως οι Έλληνες της Μαριούπολης θεωρούν τους Ρώσους στρατιώτες «ειρηνοποιούς και απελευθερωτές» και όχι «κατακτητές».

 

el.gr
Back to top button