breaking newsΔιεθνή

Το σκανδαλοθηρικό ΤΜΖ ψάχνει την πριγκίπισσα Κέιτ

Δεν έχουν τέλος οι φήμες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τηλεοπτικός σταθμός στις ΗΠΑ μετέδωσε μια σειρά από εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την επέμβαση και την ανάρρωσή της.

Το ντοκιμαντέρ «TMZ Investigates: Where Is Kate Middleton» προβλήθηκε στο Fox χθες το βράδυ, εξετάζοντας την «ξαφνική εξαφάνισή» της μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Στην εκπομπή συμμετείχαν ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια, Piers Morgan, ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Paul Burrell, ενώ ένας Αμερικανός χειρουργός εικάζει τη ποια είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η απουσία της Κέιτ από τη δημόσια ζωή καθώς αναρρώνει έχει οδηγήσει φήμες που ολοένα και αυξάνονται, παρά το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε τέσσερις φορές σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 4 Μαρτίου, και την δείχνει ως συνοδηγό στο μπροστινό κάθισμα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Carole Middleton, και σε μια άλλη εικόνα της πριγκίπισσας φαίνεται να κάθεται δίπλα στον σύζυγό της σε ένα αυτοκίνητο που φεύγει από το Windsor στις 11 Μαρτίου. Παρόλα αυτά οι εικόνες αυτές δεν κατάφεραν να διαλύσουν τις φήμες.

Τώρα, το ντοκιμαντέρ του TMZ θα προκαλέσει ακόμη έναν πονοκέφαλο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, καθώς οι φήμες για την Πριγκίπισσα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ένα τρέιλερ, το οποίο προβλήθηκε στο Fox αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αποκλειστικότητα του TMZ – για το βασιλικό σκάνδαλο που συγκλόνισε τον κόσμο – Από την απουσία της πριγκίπισσας… μέχρι… συγκαλύψεις».

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, η Morgan ακούστηκε να λέει: «Δεν θα με σόκαρε αν είχε κάποιο είδος breakdown». Ενώ ο Burrell πρόσθεσε: «Χωρίς την Κέιτ, η βασιλική οικογένεια έχει τελειώσει».

«Αγγελία» για νέο βοηθό επικοινωνίας

Ενώ το διαδίκτυο «φλέγεται« από ερωτήσεις για την υγεία και το πού βρίσκεται η πολυαγαπημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η βασιλική οικογένεια άρχισε να αναζητά έναν νέο βοηθό επικοινωνίας με έδρα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η είδηση κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά την απόσυρση της φωτογραφίας της Κέιτ και των τριών παιδιών της, επειδή είχε υποστεί ψηφιακή επεξεργασία. Πρακτορεία όπως το Associated Press, το Reuters και η British Press Association αφαίρεσαν την επίμαχη εικόνα, μετά από ανησυχίες ότι είχε παραποιηθεί.

Τις επόμενες ημέρες, το παλάτι άρχισε να στρατολογεί επιπλέον βοήθεια για να βοηθήσει στην παραγωγή ειδήσεων, συγκεκριμένα έναν βοηθό που θα λάμβανε ετησίως 32.740,60 δολάρια. Αυτός ο μισθός ταιριάζει με τη σύσταση του Λονδίνου από το Living Wage Foundation – έναν ανεξάρτητο οργανισμό που ενθαρρύνει τους εργοδότες να πληρώνουν μισθούς που αντικατοπτρίζουν το κόστος ζωής και όχι τις απαιτήσεις του κατώτατου μισθού της χώρας.

Ο «βοηθός» πλήρους απασχόλησης θα αναφέρεται στο γραφείο ενός ιδιωτικού γραμματέα, ο οποίος δεν κατονομάζεται. ενώ θα έχει έδρα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου η ομάδα κυρίως «υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες και τα καθήκοντα του Βασιλιά και της Βασίλισσας και της άμεσης οικογένειάς τους». Ωστόσο, καθώς η ομάδα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας βρίσκονται έξω από το Παλάτι του Κένσινγκτον, ο ρόλος είναι απίθανο να σχετίζεται άμεσα με τις επικοινωνίες του ζευγαριού.

«Η ομάδα της Βασιλικής επικοινωνίας προωθεί το έργο, τον ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό», αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης εργασίας. «Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όλων όσων κάνετε»

Τι θα κάνει ο νέος βοηθός επικοινωνίας;

Ο ρόλος θα καλύπτει τα πάντα, από πολιτειακά ταξίδια έως βασιλικές εκδηλώσεις, για να διασφαλίσει ότι «οι επικοινωνίες προκαλούν συνεχώς ενδιαφέρον και προσεγγίζουν ένα εύρος κοινού». Οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν προληπτικές ενημερώσεις, επίβλεψη των μέσων σε βασιλικές εκδηλώσεις και κατοικίες, παραγωγή περιεχομένου σε μια σειρά πλατφορμών, ανταπόκριση σε ερωτήματα μέσων και παροχή υποστήριξης σε προγραμματισμό.

Το άτομο που αναζητά το παλάτι θα πρέπει να έχει «έφεση στη λεπτομέρεια», καθώς και ισχυρές δεξιότητες γραπτής επικοινωνίας. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει επίσης να έχει «εξαιρετικές» διαπροσωπικές δεξιότητες, να εργάζεται καλά μέσα σε στενές προθεσμίες και να μπορεί να «κερδίσει γρήγορα» με άλλα μέλη της ομάδας.

Μετά το σκάνδαλο «Κate-gate» και το όργιο φημολογίας για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μία δουλειά 24ώρες το 24ωρο. Ωστόσο, το επίσημο πλένο προσφέρει μια ελαφρώς μειωμένη εργάσιμη ημέρα: 37,5 ώρες την εβδομάδα, σε αντίθεση με τις 40 που απαιτεί μια κανονική οκτάωρη ημέρα.

Ο ρόλος συνοδεύεται επίσης από ένα «γενναιόδωρο πακέτο παροχών που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τις προτεραιότητες της ευημερίας και της ζωής» του μελλοντικού υπαλλήλου, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν μεσημεριανών γευμάτων στις εγκαταστάσεις.

Κλονίστηκε η πίστη του κοινού στη βασιλική οικογένεια

Η εμπιστοσύνη του κοινού στις ανακοινώσεις της βασιλικής οικογένειας έχει κλονιστεί πρόσφατα, αφού βρέθηκαν αρκετά λάθη επεξεργασίας σε μια φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας με την πριγκίπισσα Κέιτ, ενώ πολλοί αμφισβήτησαν αν ήταν πράγματι η ίδια στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες» τόνισε η Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο με το Photoshop.

Παρά τις απόπειρες για να καθησυχάσει η κοινή γνώμη, εξακολουθούν να οργιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φήμες για την πραγματική φύση της υγείας της Κέιτ, η οποία δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα λόγω προγραμματισμένης επέμβασης στην κοιλιά.

Η πιο ισχυρή μοναρχία του κόσμου – αξίας περίπου 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων – έχει υποβληθεί πολλές φορές σε εξονυχιστικούς ελέγχους τα τελευταία χρόνια. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη του 2021 με την Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε ρατσισμός μέσα στον βασιλικό οίκο, ενώ έκτοτε «φωτίστηκαν» όλες οι εντάσεις μέσα στην οικογένεια.

PrimeNews.

Back to top button