breaking newsΔιεθνή

Αεροδρόμιο Αμβούργου: Παραδόθηκε ο ένοπλος που κρατούσε όμηρο την 4χρονη κόρη του

Στα χέρια των γερμανικών Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο τουρκικής καταγωγής 38χρονος που κρατούσε όμηρο την ηλικίας 4 ετών κόρη του στο αεροδρόμιο του Αμβούργου από χθες το βράδυ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ένοπλος άνδρας δεν πρόβαλλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι η κορούλα του βρισκόταν τόσες ώρες καθηλωμένη στο αυτοκίνητο του πατέρα της, παραλήφθηκε σε πολύ καλή κατάσταση από τους Γερμανούς αστυνομικούς, οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, λίγο μετά γύρω στις 20:00, όταν ο 38χρονος από την Κάτω Σαξονία έσπασε με το αυτοκίνητό του την μπάρα στην πύλη και «μπούκαρε» στο αεροδρόμιο του Αμβούργου πυροβολώντας στον αέρα και πετώντας δύο βόμβες μολότοφ στον αεροδιάδρομο. Όπως ανέφεραν τα γερμανικά ΜΜΕ, σκοπός του ήταν να πάρει αεροπλάνο και να φύγει για την Τουρκία, επειδή είχε μια διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού για την επιμέλειά του. Νωρίτερα, μάλιστα, είχε προηγηθεί η καταγγελία της γυναίκας στις Αρχές για απαγωγή.

Λόγω του περιστατικού, το αεροδρόμιο έχει «παραλύσει», και ως εκ τούτου 17 πτήσεις με 3.200 επιβαίνοντες που ήταν προγραμματισμένες να προσγειωθούν στο Αμβούργο, κατευθύνθηκαν, αναγκαστικά, σε άλλα αεροδρόμια. Για σήμερα, πάντως, είναι προγραμματισμένες 286 πτήσεις που μεταφέρουν συνολικά 34.500 επιβάτες.

Back to top button